Incendiu violent azinoapte pe strada Viseului de orasul maramuresean Borsa. Doua garaje in care erau doua autoturisme care apartin unui politist proaspat iesit la pensie au fost cuprinse de flacari in miez de noapte.

Conform unor informatii neoficiale focul ar fi fost pus intentionat de persoane necunoscute. Atat imobilele cat si autoturismele au fost distruse.

Gurile rele vorbesc asa cum spuneam despre o actiune intentionata. Un avertisment dur dat politistilor din Borsa de interlopii din orasul de la poalele Pietrosului. Garajele si autoturismele ar apartine lui Vasile Iusco, fost politist la Postului de Politie al orasului Borsa, iesit la pensie de putina vreme.

ACTUALIZARE 1 – ISU MARAMURES

Pompierii de la Borsa au intervenit azinoapte la ora 3.16 pentru stingerea unui incendiu pe raza localitatii. Au ars aproximativ 40 mp din acoperisul de lemn al unui imobil, tamplarie termopan si doua autoturisme in proportie de 70%. Cauza probabila a izbucnirii focului a fost actiune intentionata.

ACTUALIZARE 2: IPJ MARAMURES

„Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere şi sub coordonarea procurorului desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii incendiului. Activităţile de urmărire penală vizează şi stabilirea implicării în producerea incendiului a uneia sau mai multor persoane cu preocupări infracţionale şi tragerea acestora la răspundere penală” a informat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.