Cruzime fara margini pe calea Miresului din Somcuta Mare. A dat viata unui baietel perfect sanatos dar a vrut sa ii ia viata. Fara pic de remuscare. L-a pus intr-un sac si l-a aruncat in albia unui parau. Ingerul pazitor al micutului a fost o asistenta medicala, aflata in timpul liber, la munca pe ogoarele din zona. Desi aflat in hipotermie, bebelusul a fost salvat de medici. Chiar i-au pus si un nume: LUCA.

Povestea de groaza s-a petrecut in orasul Somcuta Mare. O femeie, deocamdata neidentificata de politisti, a nascut un baietel sanatos pe malul paraului Căicana. Femeia a pus bebelusul intr-un sac si l-a aruncat in apa. A plecat apoi fara nicio remuscare, fara sa fie vazuta. O localnica ce se intorcea de la mama dansei a auzit un zgomot ciudat ce venea dinspre parau. A crezut ca este vreun animal, dar totusi a mers sa vada ce este. A zarit sacul si cand l-a desfacut a descoperit bebelusul. A strigat dupa ajutor unei vecine, care i-a adus o patura.

Cadru medical de profesie, femeia i-a acordat primul ajutor si a rugat oamenii sa sune la 112 dupa Ambulanta.

Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures a preluat nou-nascutul si l-a dus la Spitalul Judetean de Urgena Baia Mare. Aici medicii l-au internat la Terapie Intensiva in cadrul Sectiei Neonatologie.

Medicii și asistentele l-au botezat Luca. Spun ca are 3.500 de grame și 52 de cm lungime. Este perfect sănătos cu toate ca a ajuns in unitatea medicala în hipotermie. Nu i-a fost tăiat nici macar cordonul ombilical. Acum băiatul este înafara oricărui pericol.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru identificarea celei care i-a dat viață. Localnicii spun că nu este vorba de o fata de pe la ei pentru ca sigur este tînără și probabil s-a speriat de părinți sau alte probleme de acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.