Eveniment

PERCHEZIŢII: Tânăr arestat preventiv, un altul cercetat în libertate după ce au furat bani şi bonuri de masă cauzând un prejudiciu de 25.000 de lei

În cursul lunii martie a.c., polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că persoane necunoscute, profitând de neatenția angajaților unui magazin alimentar, au pătruns în zona de birouri a societății comerciale de unde, dintr-un seif lăsat neasigurat, au sustras bani și bonuri de masă, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 25.000 de lei.
Au fost audiați reprezentanții magazinului care au oferit câteva semnalmente ale unuia dintre presupușii autori.
În urma activităților informativ-operative și de cercetare penală efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, în colaborare cu lucrători din cadrul Serviciului Criminalistic s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba de doi tineri în vârstă de 18 și 21 de ani.
Polițiștii au solicitat și obținut mandate de percheziție domiciliară, astfel că acestea au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, ocazie cu care au fost descoperite mai multe probe care susțin activitatea infracțională a celor doi, iar prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 30%.
Față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior instanța a dispus arestarea preventivă a tânărului de 21 de ani și cercetarea în stare de libertate a tânărului de 18 ani pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt.

Te-ar putea interesa si

VIDEO ŞOCANT / ACTUALIZARE: Scandal azi noapte în Baia Mare! Mascații au intervenit în forță

Redactie

ACŢIUNE DE SALVARE LA CASCADA CAILOR: O turistă din Buzău s-a ales cu o fractură de gleznă. Au intervenit salvamontiştii borşeni

Redactie

GROŞII ŢIBLEŞULUI: Minoră de 15 ani rănită într-un accident de motocicletă. Şi motociclistul a ajuns la spital din cauza neglijenţei

Vasile Dale

1 mesaj

Nelu Buzura aprilie 4, 2022 at 4:16 pm

De noaptea minti ,2 hoti fura împreuna ,ceea ce se numeste furt calificat ,și numai unul merge la pușcarie,reamintesc instantei, că celalalt are 18 ani nu este minor !!!, poate a fost cercetat în stare de libertate pentru a continua în continoare furturile ,s-au este ceva fiu cu un tata sau mama care au conoștinte acolo unde TREBUIE!!! Eu unul nu sunt multumit de legile din ROMANIA!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.