Scandal monstru în această seară, 9 februarie 2016, în fața unui restaurant din municipiul Baia Mare. Peste 20 de persoane s-au luat la bătaie în stradă și a fost nevoie de intervenția polițiștilor băimăreni dar și a jandarmilor maramureșeni. 

Scandalul ar fi izbucnit în incinta unei săli de jocuri și pariuri situată la intersecția străzilor Grănicerilor cu Lupului din Baia Mare. Mai multe persoane de etnie rromă din clanul D. ar fi provocat scandal în interior iar oamenii de ordine i-au scos afară.

Ajunși în stradă aceștia s-au “răzbunat” pe un autoturism Mecedes ce aparține fratelui celui care administrează sala. Apoi cele două tabere s-au “înarmat” cu topoare, cuțite și bâte iar circul în stradă a fost asigurat.

bataie-baia-mare-2La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Poliției municipiului Baia Mare, dar și ale Jandarmeriei Maramureș. Spiritele s-au calmat după zeci de minute.

Autorii au fost toți identificați. Poliția efectuează cercetări aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordini publice, dar și pentru distrugere. De menționat faptul că niciunul dintre cei implicați nu a dorit să depună plângere pentru infracțiunea de lovire și alte violente! (www.actualMM.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.