BREAKING NEWS

EXCLUSIVITATE ACTUALMM.RO – Bătaie cu bâte și topoare între clanurile țigănești din Baia Mare. Poliția și Jandarmeria au intervenit (VIDEO)

Scandal monstru în această seară, 9 februarie 2016, în fața unui restaurant din municipiul Baia Mare. Peste 20 de persoane s-au luat la bătaie în stradă și a fost nevoie de intervenția polițiștilor băimăreni dar și a jandarmilor maramureșeni. 

Scandalul ar fi izbucnit în incinta unei săli de jocuri și pariuri situată la intersecția străzilor Grănicerilor cu Lupului din Baia Mare. Mai multe persoane de etnie rromă din clanul D. ar fi provocat scandal în interior iar oamenii de ordine i-au scos afară.

Ajunși în stradă aceștia s-au “răzbunat” pe un autoturism Mecedes ce aparține fratelui celui care administrează sala. Apoi cele două tabere s-au “înarmat” cu topoare, cuțite și bâte iar circul în stradă a fost asigurat.



bataie-baia-mare-2La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Poliției municipiului Baia Mare, dar și ale Jandarmeriei Maramureș. Spiritele s-au calmat după zeci de minute.

Autorii au fost toți identificați. Poliția efectuează cercetări aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordini publice, dar și pentru distrugere. De menționat faptul că niciunul dintre cei implicați nu a dorit să depună plângere pentru infracțiunea de lovire și alte violente! (www.actualMM.ro)

Te-ar putea interesa si

TREI PERSOANE RĂNITE: Maramureşean implicat într-un accident rutier petrecut la Apahida (FOTO)

Vasile Dale

EURO FALȘI DIN ITALIA ÎN MARAMUREȘ: 10.000 euro falși, trei băimăreni reținuți (FOTO)

Vasile Dale

RAMBO ESTE DUPĂ GRATII: Sătmăreanul în vârstă de 24 care a băgat spaima în polițiștii maramureșeni a fost arestat preventiv (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult