BREAKING NEWSEveniment

ACTUALMM.RO: S-au ciocnit în intersecția de lângă fosta Tipografie (VIDEO)

poza-2În accidentul de circulație produs vineri seara (14 octombrie 2016) au fost implicate două autoturisme. Potrivit declarațiilor făcute de unul dintre șoferi, evenimentul s-a produs din cauza nerespectării culorii de la semafor, unul dintre conducătorii auto intrând în intersecție pe culoarea roșie.

„Veneam de pe bulevardul București și domnul cu Loganul de pe bulevardul Republicii. El a trecut pe roșu, eu mai aveam 200 de metri de la semafor când s-a făcut verde și am trecut. Nu am frânat pentru că am avut verde. Amândoi am avut viteză și ne-am lovit”, a spus unul dintre șoferii implicați în accident.

În urma accidentului de circulație au fost rănite două persoane, ambele circulau în mașina marca Logan. După investigații amănunțite, doar una dintre ele a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Este vorba despre o femeie. (Sursa: ActualMM.ro)

Te-ar putea interesa si

11 elevi vor reprezenta județul Maramureș la Olimpiada Națională de Fizică

Vasile Dale

TĂIERI ILEGALE: Controale pentru combaterea delictelor silvice

Redactie

ACCIDENT LA ARDUSAT: Băut şi fără permis, s-a răsturnat cu tractorul. Pasageri pe utilaj: un bărbat, tot băut, şi un copil de trei ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.