catuseCaz revoltător aseară în Baia Mare. Polițiști agresați fizic și verbal, taximetrist lovit, o tânără amenințată și înjurată ca la ușa cortului, un alt tânăr lovit și mușcat de mână. 

Scandalul a avut loc la intersecția străzilor Grănicerilor cu Pășunii din Baia Mare. Un băimărean în vârstă de aproximativ 35 de ani, Alin J., l-a îmbrâncit și înjurat pe un taximetrist care ar fi refuzat să îl ducă prin oraș. Agresorul era se pare în vădită stare de ebrietate și acesta ar fi fost motivul refuzului.

Doi tineri din Baia Mare ar fi încercat să aplaneze conflictul și să îl ajute pe taximetrist. Însă bărbatul a devenit și mai recalcitrat. A amenințat-o și chiar a încercat să o lovească pe femeie cu o sticlă în cap. A sărit și asupra tânărului și a reușit să îl muște de mână.

Între timp la fața locului a venit și un echipaj de poliție din Baia Mare. Sursele noastre susțin că bărbatul nu s-a calmat și chiar a trecut la injurii și amenințări asupra polițiștilor. Ba mai mult, se pare că unul dintre aceștia chiar ar fi fost îmbrăncit și lovit. În acel moment polițiștii au reușit să îl încătușeze și să-l ducă la secție pentru audieri.

Bărbatul mușcat de agresor s-a prezentat astăzi la medicul legist și a primit 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Până în acest moment un lucru este cert: agresorul este acuzat de comiterea infracțiunilor de loviri și alte violente. Nu știm dacă va fi acuzat și de amenințare sau ultraj. Incidentul nu a fost mediatizat de biroul de presă al IPJ Maramureș din data de 12 ianuarie 2017.

ACTUALIZARE – COMUNICAT IPJ Maramureș

“Miercuri, 11 ianuarie a.c., la ora 22.53, o băimăreancă în vârstă de 25 de ani a sesizat poliția că în fața imobilului în care locuiește, de pe strada Grănicerilor, are loc un scandal între două persoane. Patrula de siguranță publică deplasată la locul faptei a identificat doi tineri de 24 și 33 de ani, domiciliați în Baia Mare, care se îmbrânceau. Din verificările efectuate s-a constatat că băimăreanul de 33 de ani a devenit agresiv și l-a lovit pe celalalt în momentul în care i-a fost atrasă atenția cu privire la un comportament neadecvat manifestat față de un taximetrist.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire și alte violențe.”

*******

Vă reamintim că acest incident vine la scurt timp de la uciderea șefului de post din Vișeu de Jos, Gheorghe Nistor, de către doi tineri din localitate, chiar în sediul Poliției.

foto arhivă

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.