BREAKING NEWSEveniment

ACCIDENT – Impact violent între Rogoz și Târgu Lăpuș. O femeie rănită (GALERIE FOTO)

accident rogoz (12)Un accident de circulație a avut loc astăzi pe raza localității Rogoz, la intersecția drumului județean 109F cu drumul județean 171. Un urma impactului dintre două autoturisme, o femeie a fost rănită, fiind transportată la Spital.

Din primele informații se pare că o femeie din Suciu de Jos conducea un autoturism Citroen C3 și care venea dinspre Suciu de Jos înspre Rogoz, ajunsă la intersecția cu DJ109F, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului VW Passat, condus regulamentar de un bărbat din localitatea Rogoz.

accident rogoz (8)În urma impactului cele două vehicule au fost avariate serios iar șoferița care a provocat accidentul a fost rănită, rănindu-se la cap. Ea a fost preluată de Ambulanță și dusă la spital, fiind în acest moment în afara oricărui pericol.

Polițiștii din Târgu Lăpuș au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii accidentului, urmând să dispună măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Fostul șef al IPJ Maramureș și al Serviciului ”Doi și-un Sfert” a fost prins beat la volan în Baia Sprie

Vasile Dale

RUS: Acoperişul unei case a luat foc. Un bărbat, intoxicat cu fum, a murit (actualizare)

Redactie

FOTO: SIGHET – Biciclist accidentat de un autoturism. Conducătorul auto a fugit de la fața locului, fiind căutat de poliție

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.