BREAKING NEWSEveniment

NENOROCIRE ÎN TOHAT: Două mașini s-au ciocnit – două persoane rănite. Vasile Sălincean (antrenor judo CSM Baia Mare) a decedat (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

acc tohat (2)Accident grav în urmă cu puțin timp pe drumul Baia Mare – Zalău, pe raza localității Tohat. Două autoturisme s-au ciocnit după ce unul dintre ele a pătruns pe contrasens. Două persoane au fost rănite. Una dintre ele este în stare critică fiind resuscitată chiar în aceste momente.

Evenimentul s-a produs după ce, se pare, șoferul autoturismului Golf Polo ar fi pătruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autoturism VW Caddy. În urma impactului violent unul dintre autoturisme s-a răsturnat într-un șanț.

acc tohat 15Două persoane au fost rănite grav. La fața locului au ajuns echipajele de interventie ale SMURD și pompierilor militari, dar și polițiștii din Ulmeni.

Unul dintre răniți este în acest moment resuscitat de către medici.

acc tohat (8)ACTUALIZARE 1

Cu toate eforturile depuse de medici persoana rănită în accident a decedat. Este vorba despre soferul autoturismului care a pătruns pe contrasens, un băimărean în vârstă de 61 de ani.

ACTUALIZARE 2

Vasile Sălincean, antrenor de judo la CSM Baia Mare, conducea autoturismul Golf Polo care a pătruns pe contrasens. „ZI NEAGRA PENTRU JUDOUL ROMANESC! Antrenorii Vasile Salincean (CSM Baia Mare) si Neculai Tivga(CSM Ramnicu Sarat) au incetat din viata. Daca primul a decedat in urma unui tragic accident rutier cel de-al doilea s-a stins datorita unor probleme de sanatate. FRJudo transmite pe aceasta cale condoleante familiilor indoliate. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!

vasile salniceanVasile Sălincean s-a născut în 10 martie 1955, a fost sportiv la U Cluj (1975-1982) ), iar mai apoi antrenor la Voinţa Baia Mare (1984-1988) și CSM Baia Mare (din 1988)

 

Te-ar putea interesa si

Un maramureşean a fost condamnat pentru infracţiuni rutiere, alţi doi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat băuţi la volan

Redactie

VIDEO: Ginerele fostului deputat Nuțu Fonta, Ștefan Bogdan Durlea a fost arestat preventiv. Ar fi „protejat” mai multe societăți comerciale din transport (actualizare)

Vasile Dale

Primii artiști anunțați la Neversea 2022. Trupa Black Eyed Peas urcă pe scena principală a festivalului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.