BREAKING NEWS

LONDRA SUB TEROARE – Muncitori din Maramureș au descoperit o bombă imensă. Zona e fost închisă iar populația evacuată (FOTO EXCLUSIV)

bomba londra (2)e câteva zile o mare parte a Londrei a fost închisă de armată. Asta după ce o bombă din al doilea război mondial a fost descoperită pe un șantier joi după amiază. Descoperirea a fost făcută de mai mulți muncitori din Maramureș (Baia Sprie, Șișești și Rozavlea). Noi am primit fotografii realizate de unul dintre maramureșeni făcute în momentul descoperirii. Imediat poliția a închis zona, iar armata a intervenit evacuând populația și elevii dintr-o școală din zonă. Locatarii din zona au dormit într-o biserică din cartierul respectiv. Bomba uriașă este și acum în locul în care a fost descoperită și urmează ca armata să o detoneze în același loc.

Nici astăzi locuitorii din zonă nu s-au putut întoarce la proprietățile lor. Bomba cântărește 227 kg, aceasta fiind descoperită de muncitorii din Maramureș dintr-un șantier din Brondesbury Park (Brent). „Soldații construiesc un strat de protecție de explozie în jurul dispozitivului înainte de a putea începe să lucreze. Totul trebuie făcut în condiții de maximă siguranță” a declarat un reprezentant al Armatei Britanice. De altfel, poliția a închis o mare parte din zonă (școli, întreprinderi, case evacuate și drumuri închise).
Nigel Quantrell, reprezentantul Scotland Yard: „Aș dori să-i mulțumesc comunității pentru sprijinul acordat. Vă asigur că lucrăm din greu pentru a rezolva situația. Mulțumim pentru înțelegere și cooperare locuitorilor din zonă”.

bomba londra (9)Cum a fost găsită bomba?

„Suntem aproape 20 de muncitori aici din Maramureș și nu numai. Eram pe șantier și unul dintre colegi excava când a dat peste bombă. S-a anunțat autoritățile iar zona a fost închisă. Bine că nu s-a întâmplat nimic rău. În zonă este și o școală” a povestit unul dintre maramureșeni.

foto - http://metro.co.uk
foto – http://metro.co.uk

De altfel, șeful acestora, tot un maramureșean a fost felicitat de reprezentanții Armatei Britanice pentru modul în care a gestionat situația, evitând o adevărată catastrofă.

Te-ar putea interesa si

CĂUTĂRI DE AMPLOARE / ACTUALIZARE: Un turist maghiar s-a pierdut în Munţii Rodnei. Salvamontiştii borşeni l-au găsit în zona Vf. Gârgălău (FOTO)

Vasile Dale

NE MINT ÎN FAȚĂ – DEMISIA INCOMPETENȚILOR – Au murit 14 maramureșeni și au raportat 0 decese

Redactie

FOTO/VIDEO: Două maşini au ajuns în şanţ la Mocira

Redactie

1 mesaj

varza martie 4, 2017 at 7:52 pm

ma faceti sa rad

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult