BREAKING NEWSEveniment

SOCANT – Clipe de coșmar pentru o femeie din Borșa. A fost bătută la serviciu de fostul iubit (VIDEO)

lovitaClipe de coșmar în această seară la Borșa. O femeie a fost lovită cu bestialitate în timp ce era la serviciu. Suspectul se pare că este un cunoscut al victimei.

Borșeanca în vârstă de 27 ani fusese toată ziua la muncă. Când s-a întors la studio pentru a monta imaginile surprinse la un botez, la locul de muncă și-a făcut aparitia fostul iubit. A spus că doar vrea să discute cu ea. A intrat în camera unde femeia muncea însă în scurt timp a început să o lovească cu pumnii.

poza ilieFemeia povestește șocată ce a pățit. „M-a întrebat de ce nu răspund la telelefon și m-a lovit. Nu ştiu exact, cu palma cu pumnul. Am căzut, am dat cu capul de birou. Şi dacă aş fi făcut ceva, dar n-am făcut nimic, nu merit un asemenea …Şi dacă aş fi animal nu merit asemenea tratament.” a povestit femeia.

 

Administratorul firmei a sunat la 112 și a chemat poliția. Apoi s-a prezentat la secția UPU a Spitalului Borșa cu angajata unde a primit îngrijiri medicale.

„Am stat în faţa lui între el şi colega mea care era pe jos la pământ, lovită, plângea, era cu capul în palme şi plângea. El a început să mă ameninţeţe şi pe mine. Mi-a spus: tu nu te băga, care e problema ta, poate vrei să-ţi sparg toată firma, poate vrei să te omor, sa te muti din Borşa sa nu mai ai ce cauta aici” povestește administratorul firmei.

Bărbatul a fost cel care a sunat la poliţie şi a dus victima la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri. Scandalul a continuat însă şi acolo. Doi prieteni ai agresorului au ajuns acolo şi au continuat ameninţările. „Mi-au spus că nu rezolv nimica, că el e un om f influent care are prieteni cu influenţă. Şi, oricum, în ziua de azi se cumpără totul pe bani. Am înţeles că e şi recidivist, printre altele se ocupă şi cu acest lucru, adică bate alţi oameni pt bani” a continuat Andrei Șovan, administratorul firmei.

lovita1Tânăra de 27 de ani spune că este hărţuită de mai mult timp de fostul iubit, care nu vrea sa inteleagă că relaţia s-a incheiat. „A încercat să ne împăcăm, m-a căutat de ziua mea, i-am explicat că nu mai e nimic între noi. Şi văd că nu înțelege” a spus femeia.

Viceprimarul orașului Borșa, Traian Remus Timiș, neagă vehement acuzele care îi sunt aduse. „Eu nu protejez pe nimeni!” a spus acesta.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele suspectului.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: LĂPUȘEL – Micii producători sunt condamnați la moarte de Guvernul liberal al României

Redactie

De astăzi Maramureșul are doi chestori de poliție: Florin Coman (din Vișeu) și Victor Ivașcu (din Moisei)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA DRAGOMIREȘTI: Doi oameni morți într-un incendiu de vegetație uscată

Vasile Dale

2 mesaje

justitiar verde aprilie 20, 2017 at 7:50 am

intr o femeie care are din când în când datoria de a da viața progeniturilor noastre nu se admite să le aplicăm așa numite corecții fizice. Dacă o relație este compromisă este mai bine de acceptat rateul decât să se ajungă la maltratări. Și femeia aceea are aparținători care din disperare pot recurge la mijloace complet necunoscute agresorilor pentru a se răzbuna, dar dacă este vorba de seducție atunci se elimină cauza pentru a se elimina efectul.

Raspunde
Anonim februarie 15, 2018 at 12:44 am

Domnu Sovan mai lasa mai tai din ele !!! Baiatule sti destul de bine ce se invarteste in camera ta de montaj …. canabis , cocaina etc !!!! Nu esti usa de biserica fratele meu !!!!! Spune in interviu cum profiti tu ca esti un fotograf facand poze si cerand plata in natrua !!! Baietas uitate in gradina ta !!! Si apoi vorbeste de alti !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.