BREAKING NEWSEveniment

CA-N EVUL MEDIU – Șase familii izolate pe ulița Copou din Iadăra. Drum de acces doar pe hârtie (GALERIE FOTO)

drum iadara (4)Un nou caz revoltător iese la iveală în satul Iadară, comuna Mireșu Mare. Asta după ce în luna noiembrie am scris despre drumul principal din Iadara, care este de fapt valea satului (CLICK AICI PENTRU A CITI ARTICOLUL SI CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI VIDEO), astăzi va prezentăm o altă strada din satul Iadara: strada Copou.

Impropriu spus strada pentru că această nu a beneficiat niciodată de astalt, ci doar de pietriș. E drept de câteva ori. Acum însă arată ca după bombordamentele din Vietnam. Cele șase familii care locuiesc pe Ulița Copou din Iadară sunt nevoite să își lase mașinile, tractoare, căruțele prin vecini, în centru. Nouă luni din cele 12 ale unui an, adică din toamnă până la venirea verii.

Cei care locuiesc în zona amintită ne-au trimis fotografii realizate în cursul zilei de ieri pe ulița Copoului din Iadăra. Noroi cât cuprinde, o adevărată mlaștină, nu un drum de acces spre gospodăriile pentru care oamenii plătesc taxe și impozite la Primăria Comunei Mireșu Mare.



drum iadara (3)De altfel, oamenii susțin că l-au contactat telefonic pe primarul comunei, însă acesta le-a sugerat să se înțeleagă cu ultima persoană care își va ridica o gospodărie în zonă pentru a repara cât de cât ulița. Și atunci, pe bună dreptate se întreagă oamenii, pentru ce sunt nevoiți să mai plătească impozite către administrația locală dacă nimeni nu îi bagă în seamă și nimeni nu le ascultă doleanțele.

Mai mult, susțin oamenii, primarul le-ar fi spus să discute și cu consilierii locali pentru a rezolva situația revoltătoare la care s-a ajuns.

Familiile din zonă ar fi de acord să plătească din propriul buzunar câteo mașină de piatră care să le repare drumul.

Printre cei care locuiesc în zona respectivă se numără și fostul director al Aeroportului Baia Mare, Vasile Dale, medicul Vasile Bonaț de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, dar și directoarea școlii din localitate.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: În desfășurare – Percheziții la Borșa. Intervin 2 dube cu mascați și 4 Duster-uri cu polițiști

Vasile Dale

MARAMUREȘUL SĂLBATIC: Un bărbat din Bârsana a fost arestat preventiv după a înjunghiat în stradă un consătean

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Maşină în flăcări pe bd. Decebal

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult