BREAKING NEWSEveniment

IMAGINI DE GROAZĂ – Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul la Valea Chioarului (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

accident valea chioarului (4)Imagini de groază în aceste momente pe drumul Văraiului din Valea Chioarului. Un localnic își ducea cu tractorul gunoiu pe pământ, însă acesta a pierdut controlul volanului într-o zonă accidentată și s-a răsturnat.

Victima a fost prinsă sub tractor. Localnicii au sărit imediat să îl ajute și, până au sosit echipajele SMURD și ale Pompierilor Militari, au reușit să îl scoată.

accident valea chioarului (9)Acesta este conștient însă există suspiciunea că ar fi suferit multiple traumatisme la nivelul bazinului, mâinilor și picioarelor. Chiar în acest moment a fost preluat de medici și îi se acordă primul ajutor.

Totodată, medicii au fost nevoiți să îi acorde îngrijiri medicale și soției acestuia, care a leșinat cât și-a văzut bărbatul prins sub tractor.

ACTUALIZARE

Echipajele SMURD au pornit cu victima spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

accident valea chioarului (14)VĂ AVERTIZĂM CĂ FOTOGRAFIILE ȘI IMAGINILE VIDEO VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

.

*Vă rugăm la preluarea informațiilor, a fotografiilor sau a imaginilor video să precizați sursa conform legislației în vigoare! Mulțumim.

Te-ar putea interesa si

CA SARDELELE / ACTUALIZARE: Elevii din Seini, transportaţi înghesuiţi în microbuzele şcolare. Ce spun reprezentaţii Inspectoratului Şcolar (FOTO)

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ – FOTO: Pieton lovit de mașină în zona Meda

Redactie

S-A ALES CU DOSAR PENAL: Tânăr cercetat de polițiștii din Sighetu Marmaţiei după ce a furat în plină stradă poşeta unei bătrâne

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.