BREAKING NEWSEveniment

COPALNIC MĂNĂȘTUR: Armă de foc şi cartuşe ridicate de poliţişti de la un braconier (FOTO/VIDEO)

braconajPoliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Maramureş au identificat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă şi trei cartuşe.

Persoanele bănuite de comiterea faptelor, un bărbat de 44 de ani din comuna Copalnic Mănăştur şi un băimărean de 58 de ani, au fost depistate în timp ce se deplasau cu un autoturism de teren pe un drum comunal de pe raza comunei Copalnic Mănăştur. În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate poliţiştii au găsit o armă letală şi trei cartuşe aferente armei, cu capsele nepercutate.

Verificărilor efectuate au relevat că cei doi bărbaţi nu deţin autorizaţii de vânătoare eliberate de gestionarul fondului de vânătoare iar posesorul armei, bărbatul din Copalnic Mănăştur, nu este autorizat pentru a deţine şi folosi arme şi muniţii.

braconaj1Arma şi cartuşele au fost ridicate iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – NEBUNIE ÎN BAIA MARE: Hoț urmărit din Baia Sprie până în Baia Mare. S-au tras focuri de armă. Mașină de poliție răsturnată (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

PROFESIONALISM: Un poliţist din Baia Sprie a salvat viaţa unui om

Vasile Dale

VIDEO: REȚINUT – Șoferul care s-a ”lăudat” pe Instagram după un accident avea 2,83 g/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.