National

CUMPLIT: Mamă și fiu în agonie după impactul dintre un autoturism și un camion (FOTO/VIDEO)

accLocțiitorul purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Florentina Nagy, a precizat pentru PortalSM că starea băiețelului este foarte gravă, Medicii de la Urgențe au decis transportarea acestuia la o clinică de specialitate din Cluj Napoca. Transportul va fi efectuat chiar în această seară.

Un accident cumplit s-a produs aseară în localitatea Corod, soldat cu rănirea gravă a unei mame și a fiului său de doar 3 ani.

Din motive încă neelucidate, un camion la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Odoreu, s-a ciocnit frontal cu un autoturism VW Golf, condus de o femeie de 42 de ani din Satu Mare.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în șanț, ambele autovehicule fiind serios avariate.

Femeia de la volanul autoturismului VW Golf, dar și fiului său, de doar 3 ani, aflat în mașină, au fost grav răniţi în urma acestui accident.

La fața locului au ajuns echipaje de descarcerare, SMURD și Ambulanță. După ce le-au acordat mamei și fiului primul ajutor, cele două victime au fost transportate la Urgențe.

Polițiștii au demarat o anchetă. Din primele cercetări, se pare că niciunul dintre șoferii implicați în accident nu consumaseră alcool înainte de a se urca la volan. Cercetările continuă.

Sursa text, foto și video: www.portalsm.ro.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI VIDEO.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Am găsit mormintele tinerilor din Maramureș morți în ”Azilele Groazei” din Mureș. Premierul Ciolacu reacționează

Vasile Dale

APEL LA MOBILIZARE SINDICALĂ ROMSILVA: Miting pentru salvarea pădurilor proprietate publică a statului de la înstrăinare în fața Guvernului României

Vasile Dale

Trei motive să îți petreci concediul de vară la Ștrandul Termal Tășnad

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.