BREAKING NEWSEveniment

ACCIDENT GRAV – Pasager încarcerat după ce un șofer a intrat cu BMW-ul într-o casă și un stâlp (GALERIE FOTO)

18301693_1190218971089055_4477246886680281943_nUn accident de circulație deosebit de grav, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată, a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea maramureșeană Dumbrăvița. Potrivit declarațiilor unor martori, incidentul s-ar fi petrecut după ce un șofer începător, la volanul unui autoturism marca BMW, nu a mai putut stăpâni mașina și a ieșit de pe carosabil, s-a izbit cu putere de un imobil, după care s-a oprit într-un stâlp.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a scăpat cu răni ușoare. Prietenul acestuia însă, pasager în autoturism, a rămas încarcerat.

Șoferul, din Baia Mare se pare, ar fi fost cel care a sunat la numărul de urgență 112. La scurt timp, mai multe echipaje ale Poliției, SMURD, printre care și un echipaj de la descarcerare, au ajuns la fața locului.

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre incident. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs acesta.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri după-amiază, la ora 18.15, poliţia a fost sesizată că pe raza localităţii Dumbrăviţa s-a produs un accident de circulaţie. Verificările efectuate de poliţişti au relevat că accidentul s-a produs  pe fondul neadaptării vitezei în condiţii de carosabil umed. Astfel, tânărul de 19 ani, din Baia Mare, care se afla la volanul autoturismului, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în şanţul din partea dreaptă.

În urma accidentului şoferul şi un pasager de 23 de ani au suferit leziuni corporale. Ambii au fost transportaţi la spital iar pasagerul a rămas internat sub supraveghere medială.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Cercetările continuă.

Sursa foto: Cristi Viman și Ștefan David. Sursa info: www.actualmm.ro.

 

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Drumul dintre Dumbrava și Șatra a fost distrus de camioane de 40 tone pline cu masă lemnoasă. Deși e interzis peste 7,5 tone nimeni nu îi ia la întrebări

Vasile Dale

EXERCITIU: PERCHEZITII IN CELULELE A 63 DE DETINUTI DIN PENITENCIARUL BAIA MARE

Vasile Dale

DIN CAUZA BANILOR: Ordin de protecție provizoriu pe numele unui băiat de 18 ani care şi-a bătut mama

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.