BREAKING NEWSEveniment

Accident grav: Sofer aruncat din masina in VAD. A fost Resuscitat de un politist (FOTO/VIDEO)

Un eveniment rutier grav s-a petrecut in aceasta dupa-amiaza in centrul localitatii Vad.
Soferul unui autovehicul VW T4 a parasit carosabilul, s-a lovit de o movila de pamant, apoi s-a rostogolit pe un camp.
Barbatul in varsta de 65 ani, din Baia Sprie, fost aruncat de masina, fiind gasit de echipajele de interventie in afara masinii, inconstient.

Pana sa ajunga echipajul SMURD soferul a fost resuscitat de un politist. Agentul de politie Nechita Gusti Fănică, ajutor șef de post în comuna Cernești a sosit in cateva minute la locul accidentului. Acest lucru i-a salvat viata.

 

Medicii sositi au efectuat manevrele de resuscitare si dupa aproximativ 90 de minute a fost stabilizat si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Starea victimei este critica.

IPJ Maramures: O persoană a decedat în urma unui eveniment rutier

​Un bărbat de 55 de ani din Baia Sprie, victimă a unui accident rutier, a decedat în ciuda tuturor eforturilor depuse de poliţişti şi medici pentru a-l salva.

​Ieri, la ora 16.58, pe DJ 182C, în localitatea Vad a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un bărbat de 55 de ani din Baia Sprie, în timp ce conducea o autoutilitară spre localitatea Lăschia, nu a adaptat viteza de deplasare la intrarea într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de şanţul de pe marginea drumului. În urma impactului, conducătorul auto a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 12 m de autoturism.
​În ajutorul victimei a sărit un poliţist care s-a întâmplat să se afle în apropierea locului accidentului. Poliţistul i-a acordat victimei primul ajutor şi a efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului SMURD.
​Bărbatul a fost transportat în stare critică la Spitalul Judeţean Baia Mare, dar, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici pentru a-l salva, acesta a decedat în cursul zilei de vineri.

Te-ar putea interesa si

PNL – Angajament pentru dezvoltarea Maramureșului

Vasile Dale

Femeie ucisă de concubin în Chelinţa. Ar fi strâns-o de gât şi ar fi înjunghiat-o

Redactie

FOTO: Circ la nivel național – Rebrenduirea unui SINGUR AUTOTURISM AL Poliției Locale Baia Mare a inflamat spiritele în rândul polițiștilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.