BREAKING NEWSEveniment

TIRIST INCONŞTIENT: Microbuz cu 10 pasageri lovit de TIR. Şoferul nevinovat este din Răzoare, Maramureş (FOTO-VIDEO)

Un accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata pe strada 1 Mai din Dej. Din primele informatii, a fost vorba de un carambol in care au fost implicate patru autovehicule.

Mai exact, soferul unei autocisterne care circula pe directia Dej – Cluj-Napoca, nu ar fi pastrat distanta regulamentara fata de un microbuz aflat in fata sa, iar in momentul in care soferul acestuia a incetinit, a fost lovit din spate de autocisterna. In urma impactului, microbuzul a fost proiectat intr-un autoturism Dacia Duster, care la randul sau a fost izbit de o alta masina.

In microbuzul condus de un barbat de 38 de ani din Răzoare, judetul Maramures se aflau 10 pasageri, dar din fericire niciunul nu a fost ranit. Doar conducatorul microbuzului a suferit rani usoare, care nu au necesitat transportul la spital. Politistii de la rutiera au efectuat cercetari la fata locului, urmand a se stabili cu exactitate circumstantele producerii accidentului. (Sursa: text, foto şi video  www.dejeanul.ro)

Te-ar putea interesa si

Baia Sprie: Urmărit și identificat de polițiști

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN BAIA MARE DIN CAUZA NEATENŢIEI: Două maşini s-au ciocnit în sensul giratoriu de la Catedrala Episcopală (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT: Două case ard ca torţele în Baia Mare (FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE 5)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.