Eveniment

ACTUALIZARE: FOC PE CRAICA – Colibele rromilor de la marginea Băii Mari au luat foc (FOTO-VIDEO)

Un incendiu s-a produs în această seară în zona Craica din municipiul Baia Mare. Din primele informații, se pare că un imobil ar fi fost cuprins de flăcări. Flăcările s-au extins însă și la o altă construcție, arată cetățenii din zonă.

Un cititor a surprins imagini cu incendiul. Momentan nu se cunosc detalii despre cum s-a produs incendiul sau dacă există pericolul ca acesta să se extindă.

Pompierii maramureșeni au fost solicitați să intervină pentru a stinge incendiul. Vom reveni cu amănunte. (Sursa text, foto si video: www.actualmm.ro)

ACTUALIZARE

Conform informaţiilor furnizate de Cornel Băbuţ, purtător de cuvânt ISU Maramureş, focul a distrus două case în suprafaţă de aproximativ 100 mp. Nu s-au înregistrat victime. S-a intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale de pompieri şi un echipaj SMURD.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA BÂRSANA: Un soldat voluntar la pompieri a ucis pe trecerea pentru pietoni o femeie (actualizare)

Vasile Dale

ȘOCANT: FOTO /VIDEO EXCLUSIV – Un bărbat din Vișeu de Sus susține că a fost bătut măr de trei polițiști tocmai în sediul POLIȚIEI (ACTUALIZARE)

Redactie

Vitezomani sancționați de polițiștii Serviciului Rutier, în colaborare cu polițiștii sălăjeni. 86 șoferi au rămas pietoni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.