Astăzi după amiază v-am prezentat imagini în exclusivitate de la un accident produs pe drumul naţional 18 B, între Dumbrăviţa şi Cărbunar, pe drumul care leagă Baia Mare de Târgu Lăpuş. 

Şoferul unui autoturism care circula înspre Târgu Lăpuş a acroşat un autoturism, apoi a zburat pur şi simplu în tufişurile de pe maginea drumului. Bărbatul a rămas în autoturism până când echipajele pompierilor militari de la descarcerare şi SMURD au sosit la faţa locului. Acesta a fost dus la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare pentru investigaţii medicale.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că starea de sănătate a acestuia este bună. El ar fi spus poliţiştilor că nu îşi aminteşte cum s-a produs accidentul. Din acest motiv anchetatorii tind să creadă că pe fondul oboselii şoferul ar fi aţipit la volan.

Bărbatul este de aproape doi ani medic ortoped la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr Constantin Opriş”. Conform surselor noastre acesta a fost de serviciu, având gardă în noaptea de miercuri spre joi la unitatea medicală. El se îndrepta spre casă când la 10 km de Baia Mare s-a produs accidentul.

CITEŞTE AICI ALTE DETALII ŞI VEZI MAI MULTE IMAGINI VIDEO

ACCIDENT – LANGA DUMBRĂVIŢA, A ACROŞAT O MAŞINĂ APOI A ZBURAT ÎN TUFIŞURILE DE PE MARGINEA DRUMULUI (FOTO-VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.