Un accident de circulaţie a avut loc în urmă cu puţin timp pe drumul naţional 18 B, Baia Mare – Târgu Lăpuş, în zona intersecţiei care duce spre localitatea Dumbrăviţa.

Din primele informaţii se pare că şoferul unui autoturism care circula spre Târgu Lăpuş, din cauza vitezei, a acroşat un alt autoturism apoi a zburat pur şi simplu în tufişurile de pe marginea drumului.

Se pare că şoferul autoturismului Skoda a fost rănit, fiind preluat de echipajele medicale.

La faţa locului au sosit echipajele poliţiei.

ACTUALIZARE: Depăşire neregulamentară – cauza unui accident rutier

Poliţiştii rutieri vă recomandă să conduceţi prudent şi să respectaţi toate regulile de circulaţie pentru a ajunge întotdeauna în siguranţă la destinaţie.

Ieri, 06 iulie, poliţia a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier produs pe DN18B. Verificările efectuate de poliţişti au relevat că un bărbat de 35 de ani din Târgu Lăpuş, care conducea un autoturism dinspre Groşi spre Cărbunari, a efectuat o manevră de depăşire a autoturismului care se deplasa în faţa sa, fără a păstra distanţa laterală suficientă. Astfel, autoturismul condus de acesta a intrat în coliziune cu autoturismul pe care intenţiona să-l depăşească, a părăsit carosabilul prin partea stângă şi s-a răsturnat în şanţ.

În urma impactului, şoferul autoturismului care a intrat în depăşire a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Primele imagini inregistrate imediat după producerea accidentului

Sosirea echipajelor de la descarcerare

Imagini scoatere victimă

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CINE ESTE ŞOFERUL AUTOTURISMULUI:

URMARE ACCIDENT: NU ÎŞI AMINTEŞTE CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL. A FOST ÎN GARDĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN (FOTO-VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.