În urmă cu puţin timp un apel la 112 a anunţat că pe luciul apei lacului unde a fost găsit ultima dată în viaţă Adrian Georgel Vida pluteşte ceva ce pare a fi un cadavru.

La faţa locului au plecat imediat echipajele de salvare ale pompierilor militari. Conform informaţiilor noastre, confirmate şi oficial, cadavrul adolescentului ce ar fi împlinit pe 18 iulie vârsta de 17 ani urmează să fie scos la mal.

Poliţiştii de frontieră au mers în zonă cu un aparat de termoviziune cu care se supraveghează frontiera de stat a României. Aşa ar fi fost zărit cadavrul deşi este întuneric la această oră.

Totodată un echipaj medical a plecat din Baia Mare spre Ocna Şugatag pentru a asigura asistenţă medicală în caz de nevoie celor prezenţi la faţa locului.

Vă reamintim că astăzi toată ziua a fost căutat pe acelaşi lac de pompierii militari şi scafandri. Ba chiar un sonar ultraperformant a scanat fundul lacului negăsind nimic.

La faţa locului vor ajunge în această noapte echipe de criminalişti pentru a efectua o anchetă.

ACTUALIZARE

Ora 00.00: Cadavrul adolescentului a fost adus la mal. El urmează să fie examinat de poliţiştii criminalişti, iar apoi să fie dus la morga spitalului Sighet pentru efectuarea necropsiei.

Vom reveni cu detalii

Imagini amator

 

NU ESTE ÎN LAC! Vineri operaţiune masivă de căutare a adolescentului. Vezi ce a făcut Adrian înainte de dispariţie (FOTO-VIDEO)

4 COMENTARII

  1. “Ora 01.00: Cadavrul adolescentului a fost adus la mal“ . Este ora 12:45 acum cand citesc articolul… Domnul “Jurnalist“ vede in viitor!
    Dumnezeu sa il ierte pe tanarul decedat! 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.