BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

NU ESTE ÎN LAC! Vineri operaţiune masivă de căutare a adolescentului. Vezi ce a făcut Adrian înainte de dispariţie (FOTO-VIDEO)

Operaţiunile de căutare în lacul în apropierea căruia a fost văzut pentru ultima dată Adrian Georgel Vida au luat sfârşit. Cu ajutorul unui sonar ultraperformant a fost scanat fundul lacului, fără rezultat. 99%, susţin autorităţile, nu se află în lac. Nici scafandrii de la Târgu Mureş nu au avut mai mult noroc.

Dar ce a făcut Adrian înainte de dispariţie? A apărut un filmuleţ în care Adrian Vida este filmat când aprindea focul pentru graturele ce urmau să vină. Sunt ultimele imagini video cu adolescentul în viaţă!

https://www.youtube.com/watch?v=EGp07TawRjk&feature=youtu.be



Căutările tânărului Vida Adrian Georgel, continuă. Mobilizare civică.

Autorităţile încep să se reorinteze şi să îl caute în pădurile din apropiere. De această dată vor extinde perimetrul de căutare. Se vor mobiliza cetăţenii care vor să dea o mână de ajutor. Pe facebook a fost postat şi un comunicat în acest sens.

„Vineri, 14.07.2017, ora 08:00, așteptăm cât mai mulți voluntari în acțiunea de căutare a adolescentului pe o rază de 10-15 km. în jurul stațiunii Ocna Șugătag. Căutările se vor face pe jos, în cerc, iar acțiunea va fi coordonată de către Poliția Română, Pompierii ISU și Jandarmeria Română. Punctul de plecare va fi lacul din stațiune. La ora 08:00 ne vom întâlni și vom primi instructajul din partea autorităților, iar la ora 09:00 vom porni în căutare.

Seriozitatea trebuie să fie maximă. La acțiune nu pot să participe minori sub 16 ani.
Exclus celor care vor doar selfie-uri, distracție și etc.

Voluntarii trebuie să fie pregătiți cu echipament (pantofi sport sau bocanci și pantaloni lungi). Fiecare grup de voluntari va fi însoțit de autorități.

După relatările pompierilor și scafandrilor, în proporție de 99%, trupul adolescetului nu se află în lac. Scufundările și scanările în adâncime au încetat azi, 12.07.2017. Vă rugăm să lăsați un comentariu la această postare cu confirmarea prezenței.Toată acțiunea va fi oficială și pot participa: persoane fizice, voluntari, voluntari specializați în căutare, cluburi sportive și altfel de organizații. Vă mulțumim!” este mesajul publicat pe facebook.

VEZI IMAGINI VIDEO DE LA CĂUTĂRILE DE ASTĂZI

DISPARIŢIE OCNA ŞUGATAG: AU SOSIT SCAFANDRI DE LA TÂRGU MUREŞ ŞI CAUTĂ ÎN LAC. Mama lui Adrian: „Simt că trăieşte!”(FOTO-VIDEO)

VEZI CĂUTĂRILE CANINE

ACTUALIZARE 2: POMPIERII, POLIŢIA, ECHIPE CANINE – CĂUTĂRI DISPERATE LA OCNA ŞUGATAG (FOTO-VIDEO)

CĂUTĂRI ÎN ZONA GALERIILOR MINIERE PRĂBUŞITE

FĂRĂ ÎNCETARE: Pompierii îl caută pe adolescentul dispărut în zona galeriilor miniere prăbuşite la Ocna Şugatag (FOTO)

VEZI PRIMA ŞTIRE PUBLICATĂ DE NOI

L-ati vazut? A disparut fara urma la Ocna Sugatag. Sunati la 112 daca il vedeti (FOTO)

Te-ar putea interesa si

Un agricultor din Târgu Lăpuş şi-a „înflorit” afacerea. Cât costă un kilogram de căpşune îţi culegi singur fructele

Redactie

Galerie foto: 7 copii sunt în vacanța de vară la un atelier de Tâmplărie organizat de Asociația Start Băiuț

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV / VIDEO – FLAGRANT ÎN PARCUL REGINA MARIA DIN BAIA MARE: Prinși cu pastile MDMA, cocaină și hașiș în timp ce vroiau să le vândă dintr-o mașină. Trei traficanţi de droguri, arestaţi preventiv

Redactie

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult