Drumul județean 193 Satu Mare – Ardusat a fost reablitat pe alocuri sau plombat și cârpit prin alte locuri. E bine totuși că s-a intervenit pe acest drum des folosit de șoferii români care vin din Occident și merg spre alte județe (Maramureș, Cluj, Bistrița, Sălaj sau Suceava). E mult mai scurt și mai puțin aglomerat decât DN1C Satu Mare – Baia Mare – Dej.

Așadar, toate bune și frumoase până când ajunși la granița județului Satu Mare cu Maramureș. „De ce au reparat tot sectorul de drum cu excepția unei porțiuni de un kilometru?!” ne-a scris un cititor de-al nostru.

„Din câte știu eu, Tehnic Asist a reparat drumul in aprilie cred. Au reabilitat tot prin localitatea Lipău, dar nu au reparat porțiunea dintre Balastieră pana la intrarea in sat. Totuși, între Lipău și Valea Vinului au reparat o groapa imensă. M-aș bucura enorm să apară la știri! Poate se trezește cineva să rezolve problema. Ne distrugem masinile cei ce trecem pe aici. Noaptea in schimb este și mai și! Iar cand ploua iar craterele se umplu de apa, efectiv iti pui masina pe butuci” a continuat cititorul nostru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.