BREAKING NEWSEvenimentImportantMaramuresul Istoric

VEDEȚI CĂ SE POATE! IPJ Maramureș a delegat un agent de poliție la Postul de Poliție Repedea

Postul de poliţie Repedea, care aparţine de Secţia 4 Poliţie Rurală Leordina, are în structura sa organizatorică trei funcţii. În prezent funcţia de şef de post este ocupată de agentul principal de poliţie Rohnean Ioan, aflat în perioada 03.07. – 31.08.2017  într-o misiune în Franţa, o funcţie este ocupată de agent principal de poliţie Pop Iuliana iar pe cea de-a treia funcţie, care este vacantă, este delegată pe o perioadă de şase luni începând cu data de 1 iunie 2017 agent de poliţie Vlad Victoria Daniela.

Pentru gestionarea  apelurilor prin SNUAU 112 care necesită intervenţia poliţiştilor pe raza de competenţă a Postului de poliţie Repedea intervin patrulele intercomunale planificate zilnic în serviciu pe raza comunelor aflate în arondarea secției, astfel încât agent principal de poliţie Pop Iuliana desfășoară doar activităţi de relaţionare cu publicul şi de soluționare a lucrărilor și cauzelor aflate în lucru, în sediul postului de poliţie. De asemenea, vă precizăm că în lipsa sesizărilor prin SNUAU 112, patrulele de intervenţie îşi desfăşoară activitatea în cadrul Postului de Poliţie Repedea.

Conducerea inspectoratului a comunicat Inspectoratului General al Poliţiei Române toate funcţiile vacante de agent în structurile de Ordine Publică, urmând ca în funcţie de repartizarea absolvenţilor celor două şcoli de agenţi, promoţia 2017, să se analizeze posturile în care aceştia urmează a fi numiţi, raportat la situaţia operativă şi deficitul de personal la nivelul structurilor componente ale inspectoratului.

Vă asigurăm că una dintre priorităţile conducerii inspectoratului este asigurarea resurselor umane necesare derulării activităţii la nivelul calitativ şi cantitativ solicitat.

VREM SĂ FIE UCIŞI POLIŢIŞTII? UN SINGUR POLIŢIST LA REPEDEA!!! ŞEFUL DE POST TRIMIS ÎN MISIUNE

Te-ar putea interesa si

FOTO: SVSU Poienile de Sub Munte a primit din partea Uniunii Ucrainenilor o maşină 4×4 Duster

Redactie

ULTIMA ORA: IMPACT VIOLENT PE DN1C IN LAPUSEL. DOUA MASINI S-AU FACUT PRAF (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: Primele inundaţii la Cavnic. Intervin pompierii şi localnicii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.