BREAKING NEWSEvenimentImportantMaramuresul Istoric

VEDEȚI CĂ SE POATE! IPJ Maramureș a delegat un agent de poliție la Postul de Poliție Repedea

Postul de poliţie Repedea, care aparţine de Secţia 4 Poliţie Rurală Leordina, are în structura sa organizatorică trei funcţii. În prezent funcţia de şef de post este ocupată de agentul principal de poliţie Rohnean Ioan, aflat în perioada 03.07. – 31.08.2017  într-o misiune în Franţa, o funcţie este ocupată de agent principal de poliţie Pop Iuliana iar pe cea de-a treia funcţie, care este vacantă, este delegată pe o perioadă de şase luni începând cu data de 1 iunie 2017 agent de poliţie Vlad Victoria Daniela.

Pentru gestionarea  apelurilor prin SNUAU 112 care necesită intervenţia poliţiştilor pe raza de competenţă a Postului de poliţie Repedea intervin patrulele intercomunale planificate zilnic în serviciu pe raza comunelor aflate în arondarea secției, astfel încât agent principal de poliţie Pop Iuliana desfășoară doar activităţi de relaţionare cu publicul şi de soluționare a lucrărilor și cauzelor aflate în lucru, în sediul postului de poliţie. De asemenea, vă precizăm că în lipsa sesizărilor prin SNUAU 112, patrulele de intervenţie îşi desfăşoară activitatea în cadrul Postului de Poliţie Repedea.

Conducerea inspectoratului a comunicat Inspectoratului General al Poliţiei Române toate funcţiile vacante de agent în structurile de Ordine Publică, urmând ca în funcţie de repartizarea absolvenţilor celor două şcoli de agenţi, promoţia 2017, să se analizeze posturile în care aceştia urmează a fi numiţi, raportat la situaţia operativă şi deficitul de personal la nivelul structurilor componente ale inspectoratului.

Vă asigurăm că una dintre priorităţile conducerii inspectoratului este asigurarea resurselor umane necesare derulării activităţii la nivelul calitativ şi cantitativ solicitat.

VREM SĂ FIE UCIŞI POLIŢIŞTII? UN SINGUR POLIŢIST LA REPEDEA!!! ŞEFUL DE POST TRIMIS ÎN MISIUNE

Te-ar putea interesa si

Pietonii în stare de ebrietate pe drumurile publice – un pericol! 70 de şoferi care conduceau cu viteză excesivă, depistaţi de poliţiştii băimăreni

Vasile Dale

EXCLUSIV: AVEM ÎNREGISTRAREA AUDIO CARE VA ZGUDUI DIN TEMELII JANDARMERIA ROMÂNĂ – Inspectorul șef de la Maramureș acuzat de abuz și hărțuire sexuală. 4 femei și-au dat demisia după ce șeful s-ar fi dat la ele (episodul 1)

Vasile Dale

MĂSURI FERME: Doi sigheteni, cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni rutiere

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult