Cei 699 de elevi din anul I (dintre care 242 fete) de la Școala de Agenți de Poliție ‘Vasile Lascăr’ din Câmpina au depus astăzi jurământul militar. La ceremonie a participat ministrul de Interne. În schimb, a fost prezent comisar șef de poliție Marcel Simion, directorul Direcției Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Maramureșul a fost reprezentat de vicepreședintele SPR Diamantul România, polițistul de frontieră Ion Tomoiagă. Totodată, din Maramureș, șase maramureșeni au depus jurământul militar.

La evenimentul de astăzi a fost prezentă, în premieră, fanfara Academiei Forțelor Aeriene ‘Henri Coandă’ din Brașov. Pentru boboci, a fost o zi importantă și plină de emoții. Au depus jurământul de credință în fața conducerii școlii, a cadrelor care-i pregătesc, dar și în fața familiilor.

Sute de persoane din toată țară (părinți, bunici, frați, surori, prieteni) au venit astăzi la Câmpina pentru a fi alături de bobocii Școlii de Poliție. Ziua depunerii jurământului militar rămâne o zi deosebită pentru aceşti tineri, o zi care care poate fi echivalată, ca importanţă şi emoţie, poate doar cu ziua în care are loc ceremonia absolvirii. Între aceste două repere se află studiul, formarea ca poliţişti, iar apoi… cum le-o fi norocul. (Sursa: Câmpina TV.ro)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.