EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

„DOCTORE” DIN VIŞEU A COMIS-O: BMW şi VW făcute praf pe DN18 în Vişeu de Sus (FOTO-VIDEO)

Un accident de circulaţie a avut loc aseară în jurul orei 22.00 pe drumul naţional 18, pe raza oraşului Vişeu de Sus. Două autovehicule au fost implicate în accident iar o persoană a fost rănită.

Din primele informaţii se pare că un bărbat poreclit „Doctore” din Vişeu de Sus, se afla la volanul unui autoturism BMW şi circula cu viteză excesivă spre Vişeu de Jos. La un moment dat acesta s-a angajat în depăşirea unui autovehicul VW, pe linie continuă, în zona unei treceri pentru pietoni. Numai că în faţa sa un tânăr semnalizase pentru a intra în curtea casei.

Impactul violent nu a mai putut fi evita. Cele două autovehicule s-au ciocnit iar şofer VW a fost rănit. La faţa locului au intervenit echiapajele medicale ale Ambulanţei şi Poliţia din Vişeu de Sus.

Autovehiculele au fost distruse, totodată şi gardul unui imobil.

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproape o oră.

Un cititor a surprins imagini foto şi video de la locul incidentului. Dacă ați fotografiat sau filmat subiete care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected].

Te-ar putea interesa si

FURTUNA: DRUMUL CAVNIC-BUDESTI BLOCAT DE COPACII CAZUTI (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Peste 14 tone de deşeuri, oprite la intrarea în ţară. Frigiderele şi congelatoarele uzate urmau să ajungă în Maramureş

Redactie

ŞCOALA GIMNAZIALĂ „LUCIAN BLAGA” DIN BAIA MARE ÎN SCENARIUL ROŞU / ACTUALIZARE: Două cadre didactice şi trei elevi confirmaţi pozitiv

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.