Maramuresul IstoricRecomandate

EROII NU MOR NICIODATĂ: Moment de reculegere în memoria subinspectorului de poliţie post-mortem SORIN CONSTANTIN VEZETEU (VIDEO)

Azi, 23 iulie, la ora 11.00, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au fost prezenţi la sediul Poliţiei municipiului Baia Mare şi al Poliţiei municipiului Sighetu Marmaţiei pentru a păstra un moment de reculegere în semn de recunoştinţă şi respect faţă de colegul lor din Suceava, subinspector de poliţie post-mortem Sorin Constantin Vezeteu

Şi poliţiştii Biroului Transporturi Feroviare Maramureş i–au adus un omagiu colegului lor de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava, fiind prezenţi pentru momentul de reculegere în staţiile C.F.R. din municipiile Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei şi din oraşul Vişeu de Sus.

De asemenea, toţi poliţiştii maramureşeni aflaţi în deplasare cu autospecialele de serviciu şi-au întrerupt activitatea, au aprins rampele luminoase şi au pornit sirenele, în memoria colegului căzut la datorie joi, 20 iulie.

Subinspector de poliţie post-mortem Sorin Constantin Vezeteu s-a alăturat celorlalţi eroi poliţişti care au plecat prea devreme dintre noi şi care au plătit cu preţul vieţii această meserie.

Dumnezeu să-l odihnească!

DUPĂ TRAGEDIA DE LA VIŞEU DE JOS: Un alt poliţist înjunghiat mortal la Suceava (FOTO-VIDEO)

Te-ar putea interesa si

MACABRU / ACTUALIZARE: Câini otrăviți în interiorul curții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației. Ce spun reprezentanţii IPTF

Vasile Dale

ACCIDENTE: CARAMBOL LA INTRARE IN BAIA SPRIE. TAMPANARE IN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Exclusiv video: Accident la Satulung între un TIR și un autoturism într-o curbă deosebit de periculoasă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.