Recomandate

ATENȚIE MARE: DOI FALȘI ANGAJAȚI AI COMPANIEI DE GAZ AU FURAT 6.500 LEI DE LA UN BĂIMĂREAN

Atenție pe cine lasati in casa. Sub pretextul că verifică instalaţia de gaz, doi indivizi au sunat la usa unui barbat de 86 de ani, au intrat peste el fortat si i-au sustras 6500 de lei. Furtul a fost reclamat astazi la Politia Municipiului Baia Mare.

Batranul ne-a declarat ca la usa lui s-au prezentat doua persoane necunoscute care i-au spus ca este obligatoriu sa verifice daca instalatia de gaz functioneaza si ca trebuie sa faca verificari de urgenta. La inceput barbatul s-a opus, spunand ca a facut verificari si ca abia in luna octombrie urmeaza un alt control de acest gen. Insa cei doi falsi angajati ai companiei de gaz au insistat ca sunt probleme si ca o revizie este necesara.

In timp ce un individ a intrat cu el in bucatarie ca sa aprinda focul la aragaz, cel de-al doilea s-a dus la dulapul unde victima isi tinea banii, si de acolo a furat cei 6500 de lei, singura lui economie. Batranul nu a dorit sa semneze si atunci cei doi au plecat in graba, lucru ce i s-a parut suspect.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest dosar de înşelăciune, dar atrag atenţia in special persoanelor in varsta, să dovedească mai multă vigilenţă în situaţii când au de-a face cu persoane necunoscute.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Accident la intrare în Satulung. Cauza – neacordarea de prioritate (actualizare)

Redactie

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: Un băimărean a fost arestat după ce a trecut intenționat cu mașina peste picioarele soției

Vasile Dale

ACCIDENT MORTAL ÎN JUDEŢUL SĂLAJ: Cine sunt victimele care şi-au pierdut viaţa: soţul avea 30 de ani, soţia, din Maramureş, 31 de ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.