EvenimentRecomandate

ARESTAT PREVENTIV: Șoferul TIR-ului care a ucis trei oameni folosea magneți pentru tahograf. Era obosit și știa că frânele nu funcționau optim (VIDEO DRAMATIC)

La propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare s-a dispus arestarea preventivă, pe timp de 30 zile, a inculpatului G. A., sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că:

În data de 02.08.2017, în jurul orei 0150, inculpatul G. A. a condus autoutilitara marca Mercedes Benz, pe DN 1 C, dinspre Municipiul Baia Mare înspre Municipiul Dej, circulând pe raza localităţii Mesteacăn, județul Maramureş, şi din cauza nerespectării dispozițiilor legale care reglementează circulația pe drumurile publice (a circulat aflându-se în stare de oboseală avansată și cunoscând faptul că sistemul de frânare al autoutilitarei prezintă defecțiuni), a pătruns pe contrasens și a produs un accident rutier soldat cu decesul victimelor G. V. I., G. L. M. și G. L. G., care se aflau în autoturismul marca Seat Alhambra, care circula regulamentar din sens opus.

La data producerii accidentului, funcţionarea aparatului tahograf care supraveghea timpii de conducere şi odihnă era alterată, prin folosirea intenţionată de către inculpat a unui magnet, care împiedica înregistrarea reală a acestor timpi.

Situaţia juridică a inculpatului îi prezintă pe acesta ca fiind fără antecedente penale.
Împotriva măsurii arestării preventive dispuse de judecătorie, inculpatul a formulat contestaţie.

URMARE ACCIDENT TREI MORȚI: Durere fără margini în Săsar și Baia Mare. Șoferul ar fi recunoscut că ar fi tăiat curba (FOTO/VIDEO DRAMATIC)

ACTUALIZARE 3 – NENOROCIRE PE DN1C: DOI ADULȚI ȘI O FETIȚĂ AU MURIT, IAR ALȚI TREI AU FOST GRAV RĂNIȚI ÎN PASUL MESTEACĂN (FOTO/VIDEO DRAMATIC)

Te-ar putea interesa si

IARNĂ ÎN MARAMUREŞ – Cod galben de ninsori şi circulație rutieră în condiții de iarnă! (foto, video)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Pieton lovit de maşină în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Incendiu violent pe Craica. Au fost în pericol zece colibe

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.