Utilizatorii site-ului de socializare au urcat mai multe fotografii realizate în diferite localități ale județului Maramureș, unde s-au produs evenimente rutiere. Din fericire, marea lor majoritate în urma acestora s-au înregistrat doar pagube materiale.

IEUD

Excepție este accidentul de la Ieud, unde două persoane au rămas încarcerate. Acestea au fost scoase de militarii din Bogdan Vodă și au fost transportate la Spital pentru îngrijiri medicale.

TÂRGU LĂPUȘ

La Târgu Lăpuș șoferul unui tractor a ieșit în drumul principal fără să se asigure în prelabil. Impactul nu a mai putut fi evitat de șoferul unui autoturism înmatriculat în Franța. Din fericire nimeni nu a fost rănit. (credit foto: Marcel Ropan)

COPALNIC MĂNĂȘTUR

Pe drumul național 18 B Baia Mare – Târgu Lăpuș între Copalnic și Copalnic Mănăștur s-a produs un alt accident rutier.

Pe o motocicleta inmatriculata in Germania se aflau tata și fiică de 23 de ani. Mergeau spre Tg Lăpus. Între Copalnic și Copalnic Mănăștur pe drumul în aliniament, motociclistul a semnalizat și că intenționează să întoarcă spre Baia Mare. a În spatele motociclistului circula un autoturism al cărui șofer se pare că nu a observat intenția lor de a intoarce și i-a lovit in spate proiectându-i pe amândoi pe carosabil. Motociclistul a suferit mici excoriații și a rămas la locul accidentului. Fiica acestuia în vârstă de 23 de ani, gravidă in luna a doua a suferit un traumatism in zona lombară – sacrală și a fost dusă de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș la UPU Baia Mare pentru investigații. Amândoi sunt cetățeni germani. (credit foto: Tractări Auto Tg. Lăpuș)

LEORDINA

Un alt eveniment rutier s-a produs tot pe drumul național 18 pe raza localității Leordina. Șoferul unui autoturism BMW înmatriculat în străinătate și-a distrus vehiculul. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

TĂUȚII DE SUS

Un alt eveniment rutier s-a produs astăzi după amiază pe drumul național 18 pe raza localității Tăuții de Sus. Două autoturisme s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de autoturismul care circula în fața sa. (credit foto: Paul Mureșan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.