BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SUB PRIVIRILE ÎNGROZITE ALE FRATELUI: O fată de 22 ani s-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia în chirie (FOTO/VIDEO)

O tanara in varsta de circa 22 de ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unui bloc din Baia Mare. Victima sta cu chirie in imobilul respectiv.

Cadrele medicale de la SMURD au intervenit astazi pe strada Petru Rares din Baia Mare unde o tanara de circa 22 de ani a cazut de la etajul II al unui bloc de locuinte. In acesta se pare ca sta cu chirie si nu era singura acasa.

„Eram în dormitor mă uitam la televizor și dintr-o dată s-a auzit o bubuitură, așa cum ar cădea un geam. M-am dus să mă uit și alerga un băiat acolo unde a căzut. Nu o cunosc” a povestit o vecină.



„Am auzit doar o bubuitură și în acel moment am văzut-o pe trotuar jos. A fugit să văd ce se întâmplă. L-am văzut pe fratele ei că se uita din balcon și apoi a fugit jos și am întrebat ce s-a întâmplat. A alunecat? A căzut. Mi-a spus că nu că s-a aruncat ea singură că vrea să se sinucidă. Atât mi-a spus fratele ei. Nu o cunosc deși am înțeles că stă de multă vreme în chirie aici. Am înțeles că este o fată tare de treabă, făcea și ceva școală de asistente. Zicea că s-a certat cu prietenul ei și de aia s-ar fi aruncat” a povestit o altă vecină.

Tanara a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, starea ei de sanatate fiind grava.

„Pacienta prezenta o contuzie toracică, contuzie pulmonară, fracturi. Este în stare gravă. Nu știm evoluție, deocamdată este stabilă, facem tratament și așteptăm să vedem ce se întâmplă” a declarat dr. Vasile Pop director medical al Spitalul Judetean de Urgență Baia Mare.

Criminalistii au demarat cercetari la scurta vreme dupa incident, ei luand in considerare atat varianta unui accident cat si cea a unei tentative de suicid.

Te-ar putea interesa si

Un tânăr din Maramureș a adus magia din Bali în România. Turişti din toată lumea ajung aici, cuceriţi de resortul modern: „E un loc de vis”

Vasile Dale

BAIAMARE24.RO // VASILEDALE.RO // DEJNEWS.RO nu s-au înscris pe lista instituțiilor de presă care solicită bani de la Guvern

Vasile Dale

FOTO: Canalizarea la Dăneștii Chioarului aproape de finalizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult