EvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIVITATE: URMĂRIRE ÎN TRAFIC CU FOCURI DE ARMĂ ȘI DROGURI DESCOPERITE DE POLIȚIȘTII DIN ULMENI ȘI FĂRCAȘA (FOTO SUSPECȚI/VIDEO)

Urmărire ca-n filme și focuri de armă pe o șosea din Maramureș după ce un șofer nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor. În cele din urmă doi suspecți au fost reținuți după ce s-au ascuns într-un lan de porumb de pe malul Someșului.

Conform unor informații un echipaj de la Poliția Ulmeni și Fărcașa au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism înmatriculat în Franța pe DJ 108A, însă cel de la volan nici nu s-a gândit să oprească. Ba mai mult a accelerat. Echipajele poliției au trecut la urmărirea mașinii suspecte. Ba mai mult, se pare că polițiștii au tras trei focuri de armă în plan vertical. Nici măcar focurile de armă nu l-a întimidat pe cel de la volan, acesta continuându-și drumul în mare viteză. Astfel, polițiștii au urmărit autoturismul marca Mercedes înmatriculat în Franța, până aproape de Arieșul de Câmp.

Acolo șoferul (foto), precum și un pasager (foto jos) au abandonat mașina și s-au ascuns într-un lan de porumb în speranța că nu vor fi găsiți. Polițiștii din Ulmeni și Fărcașa însă i-au dibuit și imediat i-au încătușat.

Conform informațiilor noastre se pare că amandoi ar fi fost sub influența substanțelor psihotropice. Ba mai mult, în urma percheziției în autoturism au fost găsite niște substanțe ce păreau a fi droguri Din acest motiv, la fața locului au sosit și ofițerii de la Crimă Organizată din cadrul IPJ Maramureș.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul de la volan se numește Vlad P. (30) iar pasagerul Raul P. (26 ani), ambii din Gârdani.

Ambii se pare că ar fi consumatori de substanțe interzice, cel puțin așa susțin unii localnici. Totodată, se pare că bărbatul de la volan ar fi avut permisul reținut de aproape o săptămână după ce a fost identificat în trafic conducând după ce a consumat băuturi alcoolice.

În acest moment la fața locului ancheta este în plină desfășurare.

Actualizare – IPJ Maramures

Un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Ulmeni a urmărit sâmbătă seara un autoturism al cărui conducător auto a ignorat semnalele regulamentare de oprire.
După aproximativ 8 km şi după ce conducătorul auto a fost somat să oprească, inclusiv prin folosirea armamentului din dotare, autoturismul a fost oprit în localitatea Arieşu de Câmp, în apropierea râului Someş.
Poliţiştii au identificat cele două persoane din autoturism respectiv doi tineri din Gârdani: conducătorul auto în vârstă de 30 de ani şi pasagerul în vârstă de 25 de ani.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana de la volan avea permisul de conducere suspendat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv şi a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor de sânge.
Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa în vederea stabilirii provenienţei acestuia şi a legalităţii documentelor.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ: COD GALBEN de ploi în Maramureş până sâmbătă la prânz

Redactie

INTERVENŢIE / FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Bărbat găsit decedat pe Valea Usturoiului. S-a lovit cu capul de bolovanii din pârâu

Redactie

BILANŢUL ACCIDENTELOR DE IERI: O minoră şi o gravidă, accidentate în Baia Mare

Vasile Dale

1 mesaj

petter septembrie 23, 2017 at 7:19 am

ia fost luat permisul in franta de 1 an de zile permisul lui e in franta si acum cu dovada oameni buni 🙂

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.