BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Incredibil: Un tânăr a bătut doi oameni într-o biserică din Seini în timpul slujbei. Preotul a sunat la 112 (VIDEO)

Un tinar de 18 ani a bagat in spital un barbat de 75 de ani si o femeie de 65 de ani. Acesta i-a atacat in biserica ortodoxa din localitatea Seini in timpul liturghiei.

Tinarul este cunoscut cu probleme de comportament. Acesta a lovit-o pe femeie iar barbatul care este diac a incercat s ao apere. Fara nicio sansa in fata agresorului. Acesta nu a tinut cont ca se afla in casa Domnului. A luat cutia in care se colecteaza bani si a lovit pe toti cei care i-au iesit in cale.

Preotul a oprit slujba religioasa si a sunat dupa ajutor la 112. La scurt timp la fata locului a sosit o ambulanta SMURD care a acordat ingrijiri ranitilor. Ambii pacienti au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta @Dr Contsantin Opris@ Baia Mare.

Dupa cum sustin medicii starea barbatului este grava. Agresorul este din localitatea Chiuzbaia iar cantorul din Tautii de Sus, localitati invecinate. Localnicii nu isi explica ce au avut de impartit agresorul si victimele sale. Cert este insa ca nu se asteptau ca scandalul sa izbucneasca in biserica. Tanarul de 18 ani a ajuns si el la spital und ei-au fost prelevate analize pentru a se stabili daca acesta a consumat sau nu substante interzise.

Pina una alta isi va petrece noaptea in arest. Ancheta continua urmind ca in functie de rezultatul acesteia sa se ia amsurile legale ce se impun.

Actualizare – IPJ Maramures

Duminică dimineaţa la ora 09.55 poliţiştii din Seini au fost solicitaţi să intervină pentru identificarea şi tragerea la răspundere a unui bărbat care a agresat două persoane în incinta unei biserici din oraş.
La faţa locului poliţiştii au identificat una din persoanele agresate, un bărbat în vârstă de 76 de ani din Tăuţii Măgherăuş care prezenta leziuni la cap şi care a fost transportat cu ambulanţa la spital. Din verificările efectuate poliţiştii au stabilit că acesta a lovit şi o femeie în vârstă de 56 de ani din Seini.
Agresorul s-a ascuns în turnul bisericii dar a fost găsit şi identificat de poliţişti. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani din Baia Sprie care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Te-ar putea interesa si

IMAGINI CUTREMURĂTOARE: Elevi de clasa a VIII-a umiliți, injurați, udați cu urină, supuși la mimări de perversiuni sexuale. Totul în Școala Generală din Desești – ACTUALIZARE 2

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN PRISLOP: Un muncitor a căzut de la înălțime într-un gater și a murit

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș a investit 3,5 milioane de euro într-un centru destinat copiilor cu nevoi speciale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.