EvenimentMaramuresul IstoricTara Chioarului

PE ŞOSELELE JUDEŢULUI: UN ŞOFER A ACROŞAT O FATĂ LA SATULUNG ŞI A FUGIT. ACCIDENT MORTAL LA SĂPÂNŢA

SATULUNG

Ieri la ora 18,03 poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizați prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, pe D.N. 1C, în loc. Satulung, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporala a unei persoane iar conducătorul auto a părăsit locului accidentului.

Din primele cercetări poliţiştii au constatat că, în timp ce o minoră de 17 ani din Satulung, se deplasa cu bicicleta pe marginea părții carosabile a D.N. 1C, în direcția Șomcuta Mare spre Baia Mare, din spate s-a apropiat un autovehicul care tracta o semiremorcă, iar când a trecut pe lângă biciclistă, aceasta a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni.



Conducătorul autovehiculului nu s-a oprit la fața locului, continuându-și deplasarea.

Minora a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Ea nu a rămas internată.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului şi pentru identificarea conducătorului autovehiculului.

SĂPÂNŢA

Ieri la ora 16.05 poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în locul denumit popular ’’Sipot’’ din comuna Săpânța, un bărbat s-a răsturnat cu un tractor într-un șanț şi a decedat.

În urma deplasării la fața locului persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat de 45 ani din Săpânța. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce efectua manevra de întoarcere a tractorului, acesta a ieșit de pe drumul forestier, moment în care s-a răsturnat într-un șanț aflat pe marginea drumului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Accident înte Apa și Seini, pe DN1C. O mașină a fost aruncată de pe drum

Vasile Dale

EXCLUSIV: ”Mama mea a fost umilită” – Asfaltare după ”manualul lui Dorel” la Repedea

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Poliţist de frontieră, săltat de DNA la Sighet. Lua mită. S-a dispus arestarea sa preventivă (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult