Tara Lapusului

ŢARA LĂPUŞULUI: Nu a mai putut stăpâni calul şi s-a răsturnat cu căruţa

LĂPUŞ

Tot ieri, în timp ce o femeie de 58 ani din comuna Lăpuș, conducea o căruță trasă de un cal pe drumul în pantă de la intrarea în comuna Lăpuș dinspre Mănăstirea Râoaia, nu a mai putut stăpâni calul şi s-a răsturnat cu căruța.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane care se aflau în căruță, o femeie de 66 de ani şi un bărbat de 68 de ani. Acestea au fost transportate la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, de unde femeia urma să fie transferată la Spitalul Județean Baia Mare.



În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

TÂRGU LĂPUŞ

Pe strada Morii din orașul Târgu Lăpuș, ieri la ora 15.20, conducătorul unui moped care a virat la stânga pentru a intra pe strada George Coşbuc, a fost surprins şi accidentat de autoturismul care circula în spatele său şi care era angajat în depăşire.

În urma impactului, bărbatul de 68 de ani din Târgu Lăpuş, aflat pe moped a suferit leziuni şi a fost transportat la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, unde nu s-a impus internarea.  În momentul producerii accidentului niciunul din conducătorii de vehicule nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

BAIA MARE

Ieri la ora 08,00 pe strada Progresului din municipiul Baia Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a unui bărbat de 35 de ani.

La plecarea de pe loc cu autoturismul dintr-o parcare, un conducător auto de 37 ani din Lăpuș efectuează manevra fără să se asigure suficient, obligând un biciclist care circula regulamentar din spate, să frâneze brusc şi să cadă peste ghidonul bicicletei.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În momentul producerii evenimentului nici conducătorul auto, nici biciclistul, nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Doi militari răniţi grav la Cerneşti. S-au rostogolit cu mașina pe câmp (actualizare)

Redactie

TÂRGU LĂPUȘ: Un puștan din Rohia, beat la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp. Un pasager de 20 ani rănit

Vasile Dale

FOTO – Transilvania Creative Camp se desfășoară la Târgu Lăpuș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult