BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT: MOTOCICLIST ACROȘAT ÎN SENSUL GIRATORIU DIN APROPIEREA JANDARMERIEI (GALERIE FOTO)

Un accident de circulație s-a produs astăzi după amiază în sensul giratoriu din imediata apropiere a Jandarmeriei de pe bd Unirii din Baia Mare.

Din primele informații se pare că motociclistul a fost rănit după ce l-ar fi acroșat un autoturism VW. Acesta în încercarea de a-l evita a ajuns pe scuarul din sensul giratoriu.

Traficul rutier în zonă a fost îngreunat. Polițiștii băimăreni au deschis o anchetă pentru a vedea exact cum s-a produs accidentul.



Fotografiile ne-au fost trimise de un cititor aflat în trafic. Dacă surprindeți imagini foto sau video care pot deveni o știre ni le puteți trimite la adresa: [email protected].

Actualizare – IPJ Maramures
NU A RESPECTAT SEMNIFICAŢIA MARCAJULUI RUTIER: La Baia Mare, un motociclist a fost rănit în urma unui accident produs la ora 17.20 în sensul giratoriu din intersecţia bulevardului Republicii cu strada Vasile Alecsandri. O femeie de 39 de ani din municipiu, care se deplasa cu un autoturism, a efectuat un viraj la stânga, de pe banda I pe banda II, fără a respecta semnificaţia marcajului de a circula pe direcţia înainte. Astfel, băimăreanca a acroşat un motociclist de 36 de ani, din Baia Mare, care circula regulamentar pe banda II. În urma impactului, motociclistul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale. Cei doi participanţi la trafic nu se aflau sub influenţa alcoolului.

ULTIMĂ ORĂ: IMPACT VIOLENT PE DN18B LA INTESERCȚIA COPALNIC-COAȘ (GALERIE FOTO)

ACCIDENT TERIBIL: IMPACT VIOLENT CU UN TIR LA INTRARE ÎN SATULUNG. DOUĂ VICTIME, UN COPIL A SCĂPAT (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

INCONSTIENTI: PATRU SOFERI BETI AU PROVOCAT ACCIDENTE. UNUL A LOVIT UN PIETON IN BAIA MARE

Vasile Dale

LANGA ISU: Un tânăr a murit după ce a intrat în plin cu mașina într-un stâlp al pasarelei, APOI S-A PRABUSIT IN GOL (FOTO)

Vasile Dale

SCANDAL LA POLIŢIA DE FRONTIERĂ SIGHET: Percheziţii la poliţiştii care ar sprijini contranbandiştii. 30 de maşini confiscate

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult