Eveniment

PRINS RAPID: DUPĂ CE A INTRAT CU MAȘINA ÎN PODEȚ A CREZUT CĂ FUGA ÎL VA SCUTI DE DOSAR PENAL (FOTO)

Un băimărean care s-a urcat la volanul autoturismului chiar dacă nu deţine permis de conducere, a fost implicat în producerea unui accident rutier pe raza localităţii Recea. A crezut că fuga îl va scuti de răspundere penală însă a fost identificat de poliţişti iar acum este cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 01.50, poliţiştii din Recea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că pe D.N.1C, pe raza localităţii Recea, s-a produs un accident de circulaţie. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au găsit pe marginea părţii carosabile un autoturism avariat, după ce a intrat în coliziune cu un pod, iar persoana care a condus autoturismul nu se afla la locul producerii accidentului.

Activităţile de cercetare şi verificare efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 24 de ani, domiciliat în Baia Mare, bănuit de comiterea faptei. Acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărul este acum cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere şi conform Codului Penal riscă pentru fapta comisă să-şi piardă libertatea între 1 şi 5 ani.

Te-ar putea interesa si

Exclusiv – Tragedie la Sighet: Un tânăr s-a rostogolit cu mașina de teren și a murit (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

DN18 SARASĂU: A refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Apoi a refuzat să fie testat și a devenit recalcitrant cu polițiștii

Vasile Dale

FOTO ȘOCANT – TRAGEDIE: Un maramureșean și-a pierdut viața la ieșirea din Răstoci pe DN1C (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.