EvenimentImportant

TRAGEDIE ÎN DANEMARCA: ROMÂN UCIS ȘI ARUNCAT ÎN FAȚA POLIȚIEI DIN ODENSSE

O familie din Piatra- Neamt face apel la cei care pot intinde o mana de ajutor, pentru a-si aduce acasa baiatul de 27 de ani, decedat in Danemarca.

Tragedia s-a petrecut sambata seara (19 august) cand Tucan Marian a fost gasit intins pe caldaram in fata unei sectii de politie din Odense, Danemarca.

Acesta era in coma profunda si a fost transportat la un spital, unde marti (22 august) a decedat sub privirile neputincioase ale fratelui sau, ajuns acolo de duminica, dupa ce familia a fost anuntata despre nenorocire de catre ambasada Romaniei din Danemarca.



Cei din familie sustin ca Marian era plin de urme de lovituri pe fata si pe corp, existand suspiciunea ca el ar fi fost zdrobit in bataie, apoi abandonat. La aceasta ora, politistii din Danemarca desfasoara cercetari si se pare ca exista si un cerc de suspecti.

De la Ministerul de Externe si de la ambasada Romaniei in Danemarca, familiei i s-a comunicat ca nu mai sunt fonduri pentru a se plati transportul trupului lui Marian. Costurile pentru repatrierea cadavrului se ridica undeva la 3.000 de euro, iar familia lui abia a reusit sa adune jumatate din banii necesari pentru inmormantarea lui Marian.

De aceea, daca sunt oameni dispusi sa ofere un ajutor cat de mic, o pot face la Banca Transilvania in contul RO31BTRL02801201B69800XX- titular CHIRILA-ILINCA MIHAELA sau o pot contacta pe cumnata celui decedat, la numarul de telefon 0740509712 (Tucan Gabriela).

Sursa: tvmneant.ro.

Te-ar putea interesa si

FURTURI SOLUŢIONATE: I-a cerut telefonul pentru a efectua un apel, apoi a fugit cu el. Patru bărbaţi şi un minor au furat bunuri dintr-o firmă din Satulung

Vasile Dale

BAIA MARE: Accident cu pagube materiale, provocat de de un şofer beat

Vasile Dale

FOTO – ACCIDENT RUTIER: Bătrână de 84 de ani, lovită de o maşină la ieşirea din Berbești

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult