BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

LA UN PAS DE TRAGEDIE: S-AU IZBIT VIOLENT IAR UNA DINTRE MAȘINI S-A RĂSTURNAT ÎN LĂPUȘ (GALERIE FOTO)

Un grav accident de circulație s-a produs în această seară pe drumul județean Târgu Lăpuș – Băiuț, pe raza localității Lăpuș (fosta Lăpușul Românesc).

Din primele informații se pare că în accident au fost implicate două autoturisme. Unul dintre șoferi ar fi pătruns pe contrasens și s-a izbit de cealaltă mașină.

În urma impactului violent una dintre mașini s-a răsturnat oprindu-se în gardul unui imobil. Din fericire, cu toate că autoturismele au suferit avarii serioase, nicio persoană nu a fost rănită.

Fotografiile ne-au fost trimise de un cititor aflat în trafic. Dacă surprindeți imagini foto sau video care pot deveni o știre ni le puteți trimite la adresa: [email protected].

Actualizare – IPJ Maramures

NU S-A ASIGURAT LA EFECTUAREA DEPĂŞIRII! Un bărbat de 43 de ani, din Târgu Lăpuş, care se deplasa cu un autoturism pe direcţia Băiuţ – Târgu Lăpuş, în momentul în care a virat la stânga pentru a intra în curtea unui imobil a fost acroşat lateral de un autoturism al cărui conducător auto, un tânăr de 24 de ani, a efectuat manevra de depăşire. Conducătorul auto şi un pasager de 21 de ani din maşina acroşată au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital.

ACCIDENT: MOTOCICLIST ACROȘAT ÎN SENSUL GIRATORIU DIN APROPIEREA JANDARMERIEI (GALERIE FOTO)

ULTIMĂ ORĂ: IMPACT VIOLENT PE DN18B LA INTESERCȚIA COPALNIC-COAȘ (GALERIE FOTO)

ACCIDENT TERIBIL: IMPACT VIOLENT CU UN TIR LA INTRARE ÎN SATULUNG. DOUĂ VICTIME, UN COPIL A SCĂPAT (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

MARȚEA INCENDIILOR: Şapte incendii în 24 de ore. O familie din Băiuţ a rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de iarnă

Redactie

SPITALUL JUDEȚEAN: Reluarea activității în vederea obținerii Avizului de Siguranță a Circulației pentru șoferii profesioniști în Ambulatoriul Integrat

Redactie

VIDEO: SÂNGE PENTRU UCRAINA: Jandarmii maramureşeni au donat sânge

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.