National

In flagrant: Sighetean prins la furat intr-un market din Tasnad

Două persoane au fost surprinse, la Tășnad și Satu Mare, în timp ce încercau să sustragă bunuri din supermarketuri.

Patrula de ordine publică a Orașului Tășnad, formată dintr-un polițist și un jandarm, a fost sesizată ieri, 23.08.2017, în jurul orei 12.30 de personalul de serviciu al unui supermarket din localitate, despre faptul că o femeie aflată la cumpărături a trecut de casele de marcat cu un rucsac voluminos asupra sa, fiind bănuită că a sustras bunuri. La fața locului a fost identificată o femeie de 58 de ani din Sighetu Marmației, care avea în rucsac bunuri alimentare în valoare de 150 de lei, sustrase din magazin. I s-a întocmit dosar penal pentru furt.

Tot în cursul zilei de ieri, personalul de serviciu al unui supermarket din Satu Mare a sesizat poliția despre producerea unui furt din unitate. Polițiștii sătmăreni au identificat un tânăr de 23 de ani din Sanislău, care ar fi sustras o boxă audio, recuperată și predată reprezentanților magazinului. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru furt.

Te-ar putea interesa si

EUROPOL VIDEO: Moiseianul Aurel Coman, adjunct al IPJ Caraș-Severin, implicat într-un scandal monstru: ”Mă urc pe tine!” Sindicaliștii din poliție au făcut publice amenințările maramureșeanului la adresa subordonaților

Vasile Dale

O IA RAZNA LUMEA: Exhibiționism la un MALL. S-a dezbrăcat în fața unui minor și i-a cerut să îl ”satisfacă”

Vasile Dale

VIDEO: Îmbrânceli și înjurături între jandarmi și clienții unui bar

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.