EvenimentTara Chioarului

Somcuta Mare: La furat de lemn cu mic cu mare in padurea Fersig

Persoane din Şomcuta Mare cercetate pentru tăiere fără drept de arbori.

Protejarea fondului forestier rămâne o prioritate a poliţiştilor maramureşeni, care desfăşoară în mod constant activităţi pentru prevenirea şi combaterea tăierilor şi transporturilor ilegale de material lemnos. De asemenea, de fiecare dată când sunt sesizaţi cu privire la producerea unor fapte ilicite din domeniul silvic, poliţiştii intervin pentru a depista şi trage la răspundere persoanele care comit astfel de fapte.

Ieri dimineaţă, la ora 08.27, un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Şomcuta Mare i-a sesizat telefonic pe poliţiştii din oraş că cinci persoane taie ilegal lemne din locul numit Obrejne, de pe raza localităţii Fersig. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, politistii i-au identificat pe cei cinci constatând că este vorba despre un bărbat de 40 de ani, doi tineri de 20 şi 25 de ani, şi doi minori de 10 respectiv 12 ani, toţi domiciliaţi în Şomcuta Mare, care au tăiat fără drept şase arbori de esenţă stejar.
Materialul lemnos, în valoare de aproximativ 950 de lei a fost predat în custodie Ocolului Silvic Şomcuta Mare.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere fără drept de arbori.

Te-ar putea interesa si

Un nou “tun”: Hoții au furat bunuri de 20.000 lire sterline dintr-o casă din Handalu Ilbei

Vasile Dale

PRELUARE ACTUALMM: Declarațiile halucinante ale directorului spitalului din Vișeu de Sus, în cazul asistentului medical decedat

Redactie

ACCIDENT GRAV: O PERSOANA INCARCERATA SI DOI RANITI DUPA CE AU INTRAT CU MASINA IN STALP LA BORSA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.