BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

BRACONAJ: BORSEAN RETINUT DUPA CE A IMPUSCAT UN CERB. SUSPECTUL ABIA LIBERAT DIN PENITENCIAR (FOTO)

Doi cerbi au fost împușcați de braconieri din Maramureș. Fondul  cinegetic nr. 15 Valea Bistriței este gestionat de către Direcția Silvică Suceava prin Ocolul Silvic Cârlibaba. Braconierii sunt foarte bine organizati cu masini de  teren  si arme performante dotate cu dispozitive de ochire pe timp de noapte.Așa au și demonstrat când au fost prinși iar atunci când s-au trezit cu polițiștii și silvicultorii la fața locului au dat bir cu fugiții prin pădure. Unul dintre aceștia a fost însă prins și dus la Poliția Vatra Dornei pentru audieri.

Joi, la ora 5.00 silvicultorii  au sesizat intrarea unui autoturism de teren pe pârâul Dârmoxa.  Responsabilul cu vânătoarea de la Ocolul Silvic Cârlibaba  a alertat personalul silvic și împreună cu polițitii din zonă s-au deplasat pe pârâul Dârmoxa.

Aici a fost găsit autoturismul de teren ce aparține numitului IONUC TIMIȘ zis ,,PERICOL,, din județul Maramureș și numitul Danciu Paul zis ,,GRASU, recidivist.Acesta din urmă  a ieșit din pușcărie acum două săptămâni dupa ce a ispasit o pedeapsa de furt in Germania. ,,Grasu,, mai este  cercetat intr-un dosar penal pentru o fapta de braconaj petrecuta   in urma cu cinci ani si  tot la O.S. Cârlibaba. Atunci, a impuscat cinci exemplare de cerb carpatin (patru femele gestante și un mascul).Au fost mobilizate echipaje de poliție atât pe raza județului Suceava cât și pe județul Maramureș, care au organizat  filtre pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în acest braconaj.

Danciu Paul, zis GRASU a fost reținut pentru cercetări. Oamenii legii au gasit in autoturism doi cerbi impuscati.  Dupa ce oamenii legii vor cerceta in aprofunzime autoturismul de teren si cei doi cerbi, vor fi scoase la iveala noi probe despre actiunea de braconaj. Fondul cinegetic nr 15 Valea Bistritei gestionat de Directia Silvica Suceava prin Ocolul Silvic Carlibaba  care se intinde pana la limita cu judetul Maramures este tinta unor braconieri din localitatea Borsa si nu numai. Acestia constituie nu numai un pericol pentru animalele salbatice ci si pentru personalul silvic al Ocolului Silvic Carlibaba responsabil cu activitatea de paza si gestionare a acestui fond cinegetic. Braconierii organizati cu masini de  teren  si arme performante dotate cu dispozitive de ochire pe timp de noapte, cunosc foarte bine terenul si locurile frecventate de cervide. Curios este ca acesti braconieri ajung in judetul Suceava fara  ca nimeni sa-i opreasca sau sa ii depisteze pe raza judetului Maramures.

Sursa foto si text: www.stiridinbucovina.ro.

Te-ar putea interesa si

POVESTE HALUCINANTA: A VENIT DIN BRASOV SA ISI CUNOASCA VIITOAREA IUBITA. ACUM E IN COMA LA SPITAL. SUSPECTII INTERNATI LA SIGHET (VIDEO)

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Două maşini implicate într-un accident rutier la Tăuţii de Sus

Vasile Dale

Deputatul Adrian TODORAN: Programul de guvernare al PMP are aproximativ 200 de proiecte și măsuri pentru dezvoltarea României

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.