BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: ACCIDENT GRAV IN TAUTII MAGHERAUS LANGA DRUMUL SPRE AEROPORT (GALERIE FOTO/VIDEO)

Un grav accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul national 1 C Baia Mare – Satu Mare. O persoana ranita.

Din primele informatii se pare ca evenimentul rutier s-a produs in imediata apropiere cu drumul de acces spre Aeroportul Maramures. Soferul unui autoturism a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de un podet din beton.

Nu se cunosc motivele producerii accidentului, insa totul se pare ca ar fi pornit de la explozia unui cauciuc.

Victima a fost preluata de echipajele medicale, fiind ranit la nivelul capului.

ACTUALIZARE 1

La fata locului au intervenit si pompierii militari din Baia Mare, precum si politistii de la Serviciul Rutier si Politia Tautii Magherausi.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramures: soferul era baut

Ieri, 27 august, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe D.N.1C a avut loc un eveniment şi o maşină este răsturnată în şanţ. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana care a condus autoturismul, un cetăţean italian, în vârstă de 70 de ani. Acesta a declarat că a avut o explozie la cauciuc, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a ajuns în şanţ.

Deoarece emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

FARCASA

Tot ieri, la ora 22.00, poliţiştii din Fărcaşa au fost sesizaţi că un ATV circula haotic pe D.J.193, pe direcţia Ardusat – Baia Mare. Poliţiştii l-au identificat pe şofer la intrare în localitatea Colţirea şi au constatat că este vorba despre un băimărean de 26 de ani. Din verificările efectuate poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul şi vehiculul condus nu este înregistrat sau înmatriculat. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că băimăreanul avea o concentraţie alcoolică de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenţă Medicală Fărcaşa, unde i-au fost recoltate mostre de sânge

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Tot cu dosare penale pentru conducere a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice s-au ales încă şase şoferi, cu vârste cuprinse între 23 şi 56 de ani, depistaţi de poliţişti în cadrul acţiunilor organizate în acest weekend pe drumurile publice din judeţ. Toţi riscă să-şi piardă libertatea pe o perioadă cuprinsă între unu şi cinci ani.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

OPINIE: Reacție dură la adresa unui site de știri din Maramureș. Amatorii de la site au comparat motocicliștii cu niște ”sataniști care au invadat comuna Băiuț”

Vasile Dale

COMUNICAT DE PRESĂ: 19,8 milioane de lei pentru proiectul de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a cabinetelor din ambulatoriile Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

Galerie foto / video EXCLUSIV: Impact violent între două mașini la Borșa în zona Rotundu din Borșa. Două persoane rănite (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.