BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: BATRANICA SALVATA DE UN POLITIST DE FRONTIERA LA VISEU DE SUS (FOTO/VIDEO)

Un agent al politiei de frontiera din Maramures, aflat in timpul liber, nu a ezitat sa sara in ajutorul unei femei care a lesinat pe marginea drumului. Politistul i-a efectuat masaj cardiac si a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

Agentul principal Ion Tomoiaga, politist in cadrul ITPF Maramures, aflat in timpul liber a vazut o femeie in varsta cazuta pe marginea drumului.

Imediat politistul a trecut la efectuarea masajului cardiac si a cerut sprijinul echipajelor medicale.

Victima in varsta de 78 ani a fost salvata si predata in viata echipajelui Ambulantei, in vederea acordarii primului ajutor medical calificat si transportului la Spitalul Orasenesc din Viseu de Sus.

Se pare ca batranica a fost la slujba de duminica si se indreapta spre casa, cand din cauza caldurii i s-a facut rau si a cazut inconstienta pe marginea drumului.

Te-ar putea interesa si

POLIŢIŞTII ÎN ALERTĂ: Minoră din Baia Mare dispărută de acasă (actualizare)

Redactie

FOTO: Cinci victime, printre care trei copii, în urma unui teribil accident produs la limita dintre județele Maramureș și Satu Mare

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Recunoștință poporului polonez cu ocazia împlinirii a 100 de ani de relații militare internaționale româno-polone (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.