BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT GRAV: Motociclist lovit violent de un autoturism in zona Meda din Baia Mare (FOTO)

Un accident rutier grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp în zona Meda, pe strada Dragoș Vodă din municipiul Baia Mare. Potrivit primelor informații, în urma accidentului rutier o persoană a fost rănită, starea acestuia fiind destul de gravă.
În accident au fost implicate un autoturism marca Opel și o motocicletă. Se pare că autoturismul ar fi accidentat violent motociclistul.

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre accident. Un echipaj SMURD și unul de Poliție s-au îndreptat imediat spre locul accidentului. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs incidentul rutier.

(Sursa: ActualMM.ro)

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Ieri dimineaţă, la ora 09.30, poliţiştii Biroului Rutier au intervenit pe strada Dragoş Vodă din municipiul Baia Mare, unde a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui motociclist. O băimăreancă de 34 de ani, care a virat la stânga pentru a efectua manevra de întoarcere, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o motocicletă. Motociclistul,  un băimărean de 40 de ani, a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală. Cei doi participanţi la trafic nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Credit foto: Tagyi Thomas

Te-ar putea interesa si

MOARTE STUPIDĂ: Rupt de beat, a căzut într-un pârâu din Săbişa, unde şi-a găsit sfârşitul

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Grav accident rutier la Oarţa de Jos. A fost solicitat elicopterul SMURD de la Jibou (actualizare)

Redactie

VIDEO! Stațiunea Termală Tășnad a ajuns în topul preferințelor de vacanță ale oamenilor din Ardeal

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.