RecomandateSport

SCANDAL LA SATULUNG: BRIGADA DE ARBITRI SCUIPATA, INJURATA SI LOVITA DE FOTBALISTII DE LA SOLARIS PRIBILESTI

La Satulung s-a disputat astazi meciul din seria a 2-a a Ligii a 5-a la fotbal. A fost vorba despre derby-ul comunei Satulung: Carmen – Solaris Pribilesti 2-1 (1-0). Meci intrerupt in minutul 75. Jocul a fost condus la centru de Ionut Pop, ajutat la cele doua tuse de Marian Criste si Raul Pteac. Observator AJF: Alexandru Bella.

Meciul a fost unul extrem de echilibrat. In minutul 65 incepe insa nebunia de la Satulung. Centralul acorda lovita de la 11 metri pentru formatia gazda, moment in care jucatorii de la Solaris Pribilesti incep circul. Centralul partidei este injurat si scuipat ca la usa cortului. Marius Cardos vede al doilea cartonas galben si este eliminat. Urmeaza cartonas rosu pentru Teodorel Chira – injurii la adresa arbitrului. Tot rosu vede si Adi Varga dupa ce il scuipa pe centralul partidei. In cele din urma lucrurile se mai calmeaza. Insa totul a fost doar aparent.

Cateva minute mai tarziu Valentin Belbe (73′) il ia de gat pe unul dintre tusieri. Centralul ii arata cartonasul rosu, insa fotbalistul de la Pribilesti nu se opreste din a imbranci si injura brigada de arbitri.

In cele din urma centralul Pop decide sa intrerupa partida in minutul 75 pentru ca integritatea brigăzii de arbitri a fost pusă in pericol! Circul a continuat si dupa pentru ca jucatorii oaspetii au ramas sa astepte brigada de arbitri si au incercat sa isi faca singuri dreptate.

stire in actualizare. vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Şeful Poliţiei Suciu de Sus a rămas fără permis. Conducea cu 125 km/h prin localitate

Vasile Dale

AL CINCILEA DECES. Bărbat de 71 de ani

Vasile Dale

EXCLUSIV: Curierul a CLACAT și a spus unde sunt cei 150.000 de lei! Cheltuise 800 de lei

Vasile Dale

1 mesaj

ionut septembrie 24, 2017 at 9:09 pm

INFIORATOR! Asa ceva este inadmisibil. Belbe trebuie suspendat 2 ani pentru ca in fiecare campionat injura si loveste arbitrii! RUSINE SA VA FIE, BESTIILOR!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.