Maramuresul Istoric

ISU MARAMURES: TREI INCENDII AU STINS POMPIERII MARAMURESENI IN WEEKEND

Pompierii maramureșeni au intervenit la 3 situații de urgență în weekend-ul trecut. Militarii Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din Vișeu de Jos. Focul a distrus un metru pătrat din tavanul de lemn al casei.

Pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Groși. În urma incendiului a ars o cabină de duș, o mașină de spălat, obiecte de îmbrăcăminte și două geamuri din lemn. În urma incendiului, a cărui cauză probabilă este un scurtcircuit al unui cablu electric defect, s-au mai degradat și circa 250 de metri pătrați de zugrăveală, 30 de metri pătrați de rigips și circa 100 de metri pătrați de parchet laminat.

Garda de Intervenție Borșa a lichidat un incendiu izbucnit în sala de clasă a unei școli dezafectate, de pe strada Minerilor din Borșa. Focul mistuit circa 200 kg de plante furajere depozitate în locul respectiv.



Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit la 37 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 16 cazuri, Cavnic 3, Sighetu Marmației 8, Târgu Lăpuș 3, Vișeu de Sus 1 și Bogdan Vodă 6 cazuri.

foto arhiva

Te-ar putea interesa si

FOTO: PET-uri, gunoaie şi crengi blochează Ronişoara în zona Muzeului Satului din Sighetu Marmaţiei

Redactie

VIDEO: A venit iarna în Maramureş. A nins în zona de munte a Borșei

Redactie

EXCLUSIV BORȘA: SPARGERE DE 10.000 euro – I-au furat jeep-ul și scuterul din garaj. Apoi i-au băut și țuica

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult