BREAKING NEWSRecomandate

PANA SI POLITISTII INCALCA LEGEA: HAOSUL CREAT DE „DESTEPTII” DIN COMISIA DE SISTEMATIZARE RUTIERA CONTINUA IN BAIA MARE (VIDEO)

Asa de bne au sistematizat „desteptii” din comisia de specialitate intersectia de la VIVO din Baia Mare ca pana si politistii nu mai stiu pe unde trebuie sa circule. 

In aceasta seara un cititor a surprins imagini video incredibile in intersectia bd Independentei cu Bd Decebal. Un echipaj al Politiei astepta linistit la semafor pe bd Independentei pentru a vira stanga spre bd Decebal.

Lucru interzis dupa ce banda de stanga a fost anulata de decizia unor „minti luminate” din cadrul Comisiei de Sistematizare Rutiere Baia Mare. Credem ca nici nu si-au dat seama ca au gresit din moment ce marcajele rutiere au fost aplicate peste cele vechi iar soferii habar nu au ce sa mai creada.



In orice caz in urma acestei decizii un alt cititor (Razvan Simion – foto) a surprins tot astazi imagini uluitoare in aceeasi intersectie: 7-8 autovehicule asteptau sa vireze stanga pe bd Decebal pe BANDA DESFIINTATA DE „MINTILE LUMINATE”.

Ce spune decizia tampita a „desteptilor”

Datorită valorilor ridicate de trafic rutier înregistrate în ultima perioadă pe B-dul Independenței la intersecția cu B-dul Decebal, pe sensurile B-dului Independenței dinspre strada Europa și B-dul Decebal dinspre str.George Coșbuc, s-a luat măsura de modificare a intersecției după cum urmează:

-pe B-dul Independenței sensul B-dul Decebal în zona de preselecție de la intersecție s-a anulat banda a III-a, respectiv relația de mers la stânga, iar virajul la stanga spre B-dul Decebal se efectuează de pe banda a II-a , care se modifică în relația de mers înainte sau la stânga , iar banda I rămâne relația înainte sau la dreapta.

-pe B-dul Independenței, sensul de mers str. Europa către B-dul Decebal, banda I, relația de mers la dreapta s-a modificat în înainte sau la dreapta , respectiv după intersecție se va circula pe două benzi.

-pe B-dul Decebal pe sensul străzii George Coșbuc către B-dul Independenței, banda I, respectiv relația de mers înainte sau la dreapta se modifică și se va circula pe relația la stânga, înainte sau la dreapta.

În intersecție , cu această ocazie s-au refăcut marcajele de obligare și de ghidare și s-au instalat indicatoare de preselecție corespunzătoare modificărilor.

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: Tragedie pe DN17 – Mașina condusă de un băimărean, spulberată de un camion. Bărbatul a murit pe loc

Vasile Dale

EXPERIENTA LA VOLAN? UN SOFER SI-A MANEVRAT TIR-UL DIRECT IN ALBIA RAULUI CAVNIC (FOTO)

Vasile Dale

PRIMA ZAPADA: A NINS IN MUNTII RODNEI DAR SI IN PASUL PRISLOP PE DN18 IN BORSA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult