Maramuresul Istoric

ACCIDENT: TREI MASINI DISTRUSE SI O PERSOANA RANITA LA SIGHET (FOTO – ACTUALIZARE)

Poliţiştii au fost sesizaţi că în Sighetu Marmatiei pe strada Avram Iancu langa Perla Sigheteana, a avut loc un accident de circulaţie foarte grav, în urmă cu câteva minute, soldat cu o victima ranita grav.

Din informatiile primite in eveniment a fost implicate trei autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale ambulanţei şi poliţiei.



Sursa: foto si text: JurnalMM.ro.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Un alt accident de circulaţie produs pe fondul efectuării unei depăşiri neregulamentare s-a produs ieri la Sighetu Marmaţiei.

Pe strada Avram Iancu din municipiu două autoturisme au intrat în coliziune în timp ce conducătorul uneia, un bărbat de 60 de ani, a efectuat manevra de viraj la stânga pentru a intra într-o parcare, iar cel din spate s-a angajat în depăşire. În urma impactului, autoturismul acroşat a fost proiectat pe trotuarul din partea stângă, unde a accidentat un pieton de 60 de ani iar apoi a acroşat un autoturism care staţiona în parcare.

Şoferul în vârstă de 60 de ani, un pasager în autoturismul condus de acesta şi pietonul au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital. Niciunul nu a necesitat internarea. Niciunul din conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Neacordare de prioritate pe fondul consumului de alcool

Tot la Sighetu Marmaţiei poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea unui alt accident de circulaţie produs la intersecţia străzilor Dimitrie Bolintineanu şi Unirii.

Un sighetean de 55 de ani, care a pătruns în intersecţie fără a respecta semnificaţia indicatorului Oprire, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat din Sarasău. În urma impactului autoturismul care avea prioritate a fost proiectat în alte două autoturisme ce erau parcate pe strada Unirii. Poliţiştii au constatat că şoferul care nu a acordat prioritate de trecere avea o concentraţie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nicio persoană nu a suferit leziuni.

Te-ar putea interesa si

BUDEȘTI: Trei bărbați prinși la braconaj de căprior. Trei arme letale au fost confiscate

Vasile Dale

INTERVENŢIE DEOSEBITĂ: Pompierii vişeuani au intervenit pentru scoaterea unui copil blocat într-o maşină

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Dezastru pe o șosea din Borșa făcut de un tânăr beat şi fără permis – actualizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult