RecomandateTara Lapusului

EXCES DE ZEL AL SEFULUI DE POST? CARUTASII DIN CUPSENI AMENDATI PENTRU CA NU AU NUMERE DE INMATRICULARE SAU ALTE ELEMENTE DE SIGURANTA. PRIMARITA REACTIONEAZA

Caz halucinant in comuna Cupseni. Carutasii din localitate au fost sanctionati contraventional de politistii din localitate, dupa ce au fost depistati in trafic cu atelejele neechipate corespunzator (numere de inmatriculare, lipsa inregistrare, elemente reflectorizante etc). 

Despre un asemenea caz, primarul comunei a publicat pe pagina de socializare urmatorul mesaj, pe care il publicam in intregime:

„Dragii mei concetățeni, dragi locuitori ai comunei Cupșeni,

Am luat act cu tristețe de ”excesul de zel” al unor colaboratori ai Primăriei Cupșeni, desi colaboratori pare, în acest moment, un cuvânt mare.
Știu amenzile care s-au acordat căruțașilor prinși că nu aveau căruțele echipate și aș fi fost de acord cu aceste sancțiuni dacă, înainte de toate, acești oameni ar fi primit un avertisment. O amendă de 1.300 de lei (650 de lei în 48 de ore) poate dezechilibra orice familie normală, iar din nefericire aceste amenzi le-au primit oameni simpli (om de 80 de ani și alții fără niciun venit). Aș vrea să vă spun că am ales să le suportăm din buzunarul personal, (eu și viceprimarul) aceste sancțiuni ale concetățenilor voștri și nu fiindcă am avea un venit foarte mare, ci pentru că NU ni s-a părut corect ceea ce li s-a întâmplat. Dar și resursele voastre sunt limitate, așa că vin spre voi cu rugămintea ca, în situația în care știți că nu aveți căruțele echipate pentru a ieși cu ele pe drumurile publice, să nu faceți gesturi necugetate și eventual să rugați să vă ajute vecinii sau prietenii care au tot ce este necesar pentru aceste mijloace de transport.
Primăria Cupșeni a transmis solicitarea pentru a primi numerele de identificare a fiecărei căruțe și sperăm să ne ajungă în cel mai scurt timp. Până atunci, însă, haideți să arătăm că împreună știm și putem să respectăm legea, chiar dacă cei care o aplică nu vor să meargă pe varianta comunicării, ci pe cea a sancțiunii directe.
Personal, vă cer scuze tututor celor care ați avut de suferit de pe urma ”excesului de zel” al colegilor noștri (din alte instituții) și vă rog să fiți extrem de atenți atunci când circulați pe drumurilor publice altfel decât pe jos.
Vă mulțumesc că îmi sunteți din nou alături,

Lucia Butcure,
Primarul comunei Cupșeni”

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la Seini. O hală cu 18.000 de pui a luat foc. Viceprimarul a salvat toate păsările (actualizare)

Redactie

TRAGEDIE ÎN TISA: Un pieton a fost spulberat în timp ce traversa regulamentar strada

Vasile Dale

Imagini halucinante la Suciu de Sus: Primarul s-a ascuns de furia crescătorilor de bivoli din Maramureș în WC și într-o farmacie. S-a încuiat până și-n Primărie

Vasile Dale

1 mesaj

Geo octombrie 13, 2017 at 10:32 pm

Miliţianu din comuna sufera de nebagare in seama,fiind mai prost decat prevede legea! Pote sa stea linistit ca ‘orice naş işi are naşul’

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.